Trensum, Eriksberg Hotell & Safaripark

Verblijf in wilde Zweedse natuur

Bekijk foto's

Als u door de poort Eriksberg Hotell & Safaripark binnenrijdt, is het alsof u een nieuwe wereld betreedt. Hier ontmoet u dieren in het wild! Eriksberg ligt in het zuidoosten van Zweden, tussen Karlshamn en Ronneby in de Blekinge-archipel.

Accommodatie
In het natuurgebied, dat een van de grootste natuurreservaten van Noord-Europa is, staan enkele gebouwen die zijn verbouwd tot een hotel met luxe kamers, restaurants, conferentiefaciliteiten, een wijnkelder en een boerderijwinkel die Eriksbergs eigen wildproducten en souvenirs verkoopt.

Säteriet
In Säteriet zijn drie suites, die allemaal persoonlijk zijn ingericht en een groot mooi terras hebben met fantastisch uitzicht.

Safarivillan
Safarivillan heeft acht tweepersoonskamers en één suite. Allemaal met veel licht in de kamer en een geweldige ruimte met uitzicht op Remmarna.

Mahravillan
In Mahravillan is er een suite en vier tweepersoonskamers. Alle kamers hebben panoramische ramen die veel licht binnenlaten en uitzicht hebben op de prachtige omgeving.

Dammvillan
In Dammvillan zijn er vier tweepersoonskamers. Het gebouw dat grenst aan de vijver, is een prachtig vakwerkhuis met een golvend dak.

Jägarvillan/The Lodge
In Jägarvillan/The Lodge zijn vier tweepersoonskamers. De accommodatie biedt de mogelijkheid om te koken en is geschikt voor gezinnen die een mooie maar wat eenvoudiger accommodatie willen.

SynVillan/De Illusion Villa
Een verblijf met een natuur- en architecturale ervaring die de bezoeker heel dicht bij de dieren laat komen.

Lelie Croft
Een aparte, door een architect ontworpen hotel- en conferentievilla met extra hoge standaarden en beveiliging. Een schuilplaats in de Blekinge-archipel!

Kyrkesta
Ga terug in de tijd en verblijf in een klein, historisch huisje zonder elektriciteit en water! Heel eenvoudig dus. Kyrkesta is een huisje met twee kamers en een keuken, die wordt verwarmd door een houtkachel.

Omgeving
Ontmoet dieren in het wild tijdens een bezoek aan Eriksberg Vilt & Naturpark. Denk bijvoorbeeld aan wilde edelherten, damherten, Père David's herten, Europese bizons, wilde zwijnen die vrij rondlopen in het grootste safaripark van Scandinavië.