Tretten, Mageli Camping

Bekijk foto's

Mageli Camping

Mageli Camping - Algemeen

Mageli Camping is een grote familiecamping aan het Losnameer, in de omgeving van Hafjell, Hunderfossen en Lillehammer, waar in 1994 de Olympische Wintrspelen plaats vonden. De camping is perfect voor liefhebbers van vissen, roeien, kajakken en zwemmen. Ook een goed uitgangspunt voor wandelingen en dagtochten. Deze mooie camping aan de E6 heeft veel extra voorzieningen, zoals speelplaatsen met trampoline, een volleybalveld, minigolf, 1200 m. zandstrand, verhuur van kano's en waterfietsen, kiosk met levensmiddelen, etc. Voor jong en oud, zomer en winter, u kunt er altijd verzekerd van zijn dat uw verblijf hier een belevenis is om nooit te vergeten!

Mageli Camping - Accommodatie 

Mageli Camping heeft verschillende hutten en bungalows. Van zeer eenvoudig tot luxe, van 2 tot 6 personen. De kampeerhutten (max. 4 personen) hebben een kleine keukenhoek met dubbele kookplaat en pannen en een terras met buitenmeubelen. Een tømmerhytte is ook een kampeerhut voor maximaal 4 personen, met aparte slaapkamer, keukenhoek met dubbele kookplaat en pannen, woongedeelte met eethoek en veranda met buitenmeubelen.

U kunt gebruik maken van de uitstekende moderne sanitaire voorzieningen.

De Tretten hytter beschikken over 2 slaapkamers met twee 2-pers. bedden met daarboven een hoogslaper, badkamer met douche en toilet, keuken met koffiezetapparaat, grote koelkast met vriesvak, 4-pits kookplaat, oven, vaatwasser en woonkamer met zithoek, eethoek en TV. Op de camping kunt u terecht voor vers brood en de eerste boodschappen. Er is een pizzeria en u kunt hier gebruik maken van draadloos internet.

Prijs is op aanvraag in 2020 in €. 

Eindschoonmaak Nok 300 - 600, Linnen NOK 100.