Tromsø, Tromsø Camping kampeerhutten

Tromsø Camping

Tromsø Camping - Algemeen

Het licht, de temperatuur en het stadsleven in Tromsø en Lyngen veranderen continue. En het is moeilijk te zeggen wanneer deze kenmerken op hun best zijn. Je kunt concluderen dat Tromsø in geen enkel jaargetijde saai is. In het "Parijs van het Noorden" zoals Tromsø ook wel genoemd wordt, kunt u in de winter genieten van het verbazingwekkende Noorderlicht, in de zomer van de schitterende Middernachtzon en het hele jaar rond van een levendig stadsbeeld en kleurrijk nachtleven met verschillende cafés, restaurants, concerten en theaters. Tromsø heeft een rijke Arctische geschiedenis en wordt omringt door de indrukwekkende Lyngen Alpen, fjorden en honderden eilandjes. U bent hier 2000 km van de Noordpool verwijderd.  

Tromsø Camping - Accommodatie

De camping heeft verschillende hutten, variërend van zeer eenvoudige (maar wel mooie) 2- en 4- persoons kampeerhutten met stapelbed, koelkast en kookplaatje tot vrij nieuwe luxe comfort 2/4 persoons-bungalows die, zoals de naam al zegt, voorzien zijn van alle comfort. De kampeerhutten zijn zonder stromend water en douche/toilet. Behalve de luxe bungalows zijn er ook eenvoudige hutten met douche/toilet. 

Tromsø Camping - Activiteiten

Hoewel de camping slechts 4 km van het centrum van de stad ligt vindt u meer dan genoeg mogelijkheden voor avontuurlijke activiteiten op de drempel van de camping. Gelegen aan de rivier Tromsdal zijn er in de zomer mogelijkheden om te zwemmen en te vissen. In de winter kunt u er schaatsen cross country skiën. De omgeving hier is werkelijk fenomenaal en nodigt uit tot ontspannen of juist stoere dagtochten.

Prijzen

Prijslijst Tromsø, Tromsø Camping kampeerhutten (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode kampeerhut 2 persoons kampeerhut 4 persoons
gehele jaar op aanvraag op aanvraag
Prijs per nacht op aanvraag.