TRONDHEIM, BRITANNIA HOTEL

Bekijk foto's

Sinds 1897. Aan de Dronningengate, in het centrum van Trondheim, staat dit hotel met zijn fantastische barokke uitstraling als een monument van deze stad.
Met de unieke combinatie van eersteklas hotel en het grootste restaurantencomplex van de stad is het hotel de meest vanzelfsprekende plaats voor ontmoetingen.
Het hotel heeft de klassieke en intieme stijl van vervlogen tijden kunnen bewaren en biedt desondanks alle moderne comfort en kwaliteit.
Alle 192 kamers beschikken over bad of douche en toilet en TV.
Er is een bar met volledige vergunning, sauna en fitnessruimte.

 

• Ringve museum
• eiland Munkholmen met Nidarholm klooster
• Trøndelag Folkemuseum
• wetenschapsmuseum
• Nidaros Domkerk
• boottochten op het fjord
• carting

Prijzen

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl. halfpension
15/6 - 31/8 + weekenden 66 98
rest van het jaar 76 108
<p>prijs per persoon per nacht 2016 in €</p>

Kijk hier ook eens naar

TRONDHEIM, CLARION HOTEL GRAND OLAV

Het Clarion Hotel Grand Olav ligt in het hart van de mooie stad Trondheim.

TRONDHEIM, CLARION HOTEL BAKERIET

De historie van het brood is natuurlijk het thema van dit hotel. In de 17e eeuw was dit een grote bakkerij, beroemd door de technisch geavanceerde machines en het heerlijke brood.

BREKSTAD, ØRLAND KYSTHOTELL

Een perfecte plek als u wilt genieten van de natuur die de Noorse kust te bieden heeft! Hier vindt u een overweldigende natuur en een karakteristiek landschap waarvan de kleuren elk moment lijken te veranderen.

OPPDAL, QUALITY OPPDAL HOTEL

Dit comfortabele eerste klas hotel ligt in het centrum van Oppdal, bij het station. Het hotel is gebouwd in 1924 en was het eerste hotel in Noorwegen met warm en koud stromend water in elke hotelkamer.

Snåsa, Snåsa Hotel

Het hotel ligt idyllisch en landelijk niet ver van weg E6, dichtbij het Bergåsen natuurreservaat, het Gressåmoen nationaalpark en de Bølareinen rotstekeningen.