Trysil, Trysil Hyttegrend og Camping

Bekijk foto's

Trysil Hyttegrend

Trysil Hyttegrend - Accommodatie

De hutten zijn eenvoudig, maar toch zeer netjes en daarmee goed geschikt voor gezinnen die tijdens hun verblijf willen genieten van alles wat de prachtige natuur in Trysil te bieden heeft. De hutten zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en beschikken over een kleine badkamer met douche en toilet. Een aantal van de hutten liggen direct aan het water.

Trysil Hyttegrend - Activieiten

Als zomerbestemming heeft Trysil u een grote verscheidenheid aan buiten activiteiten te bieden. Allereerst zijn er prima mogelijkheden om te vissen, zowel in de Trysilelvva als in een van de andere wateren in de omgeving. Maar ook per kano of op een drijvend vlot kunt u natuulijk eindeloos genieten van de natuur. Voor wie het minder kalm aan wilt doen, zijn er mogelijkheden om te raften, onder leiding van een gids te wandelen langs spannende kloven, of met een kajak de wateren te verkennen. En voor een unieke, typisch Noorse, beleving, is het fløterbåt-vissen zeker een aanrader.
Daarbij gaat in de bossen van Trysil een rijk dierenleven schuil. Bever- en eland safari's (te voet, per kano of met de bus)behoren daarom ook tot een van de vele outdoor-mogelijkheden.

Trysil Hyttegrend - Omgeving

Trysil ligt op øråneset, een van de meest idyllistische plekjes langs de oever van de Trysilelva. Het is een Fantastische plek om te vissen op vlagzalm of forel, of om een rustig tochtje te maken in 1 van de roeiboten, die gratis te huren zijn door gasten van Trysil Hyttegrend.

Trysil is een gemeente in de Noorse provincie Hedmark in het midden van Noorwegen.De gemeente telde 6882 inwoners in januari 2005, waarvan 50,3% mannelijk. Trysil is een uitgestrekte gemeente, bosrijk en dunbevolkt. In oppervlakte is het na Rendalen de grootste gemeente van Hedmark. In de winter is het een populair skigebied.
Trysil grenst in het noorden aan Engerdal en Rendalen, in het westen aan Åmot, in het zuidwesten aan Elverum en Våler en in het oosten en zuiden aan Zweden. De gemeente maakt deel uit van het district Østerdalen, het dal van de bovenloop van de Glomma. Belangrijkste rivier in de gemeente is de Trysilelva, die echter niet uitmondt in de Glomma, maar naar Zweden stroomt.

Prijs per nacht in € in 2023

Honden op aanvraag.

Wifi aanwezig.