Turku, Scandic Hotel Hamburger Börs

Aan het marktplein van Turku gelegen

Bekijk foto's

Scandic Hotel Hamburger Börs verwelkomt gasten sinds 1894 en ligt op een toplocatie, midden in het centrum van Turku aan het marktplein. Dit elegant gerenoveerde hotel biedt onvergetelijke hotelervaringen in een moderne omgeving.

Omgeving
Het hotel biedt rustige accommodatie in het nieuwe bijgebouw van het hotel, waar stijlvol ingerichte kamers met airconditioning zorgen voor een goede nachtrust. Een veelzijdige selectie van kamers voorziet in alle behoeften. Sommige kamers kijken uit op het marktplein, andere kijken uit op de rustige binnenplaats. De ruime suites op de bovenste verdieping hebben boogramen met raamhoeken waar u achterover kunt leunen en het stadsleven kunt bewonderen.

Het nieuwe bijgebouw aan de binnenplaats is gebouwd in een stijl die de architectonische kenmerken van het begin van de 20e eeuw respecteert. De receptie, lobby en ruime lounge zijn hier allemaal gevestigd. Ook het veelzijdige restaurant van het hotel is hier te vinden. Het restaurant, de verwarmde wintertuin en het buitenterras bevinden zich op de begane grond. De Börs Katto-bar bevindt zich op het dak met een groot terras op de 9e verdieping.

De Art Nouveau-vleugel, een beschermd deel van het hotel gebouwd in 1885, biedt een unieke setting voor het houden van vergaderingen, conferenties, banketten en familiebijeenkomsten in faciliteiten die zijn uitgerust met moderne technologie.

Omgeving
Het hotel is gemakkelijk te bereiken en alles is dichtbij. De centrale ligging direct naast het marktplein en vlakbij de rivier de Aurajoki zorgt voor goede verbindingen en alle populaire winkelstraten, restaurants, cafés en bezienswaardigheden zijn gemakkelijk te bereiken. Het hotel heeft een eigen garage en er is ook een grote openbare garage in de buurt.


Kijk hier ook eens naar

Turku, Scandic Plaza Turku

Scandic Plaza in Turku ligt boven het winkelcentrum Hansa aan de autovrije winkelstraat.