Tyinkrysset, Filefjellstuene*

Met ski-in ski-out mogelijkheid

Bekijk foto's

Filefjellstuene Lodge ligt in Tyinkrysset op 900 meter hoogte naast de Kongevegen (Koningsweg).

Accommodatie
Filefjellstuene Lodge beschikt over een restaurant met lokaal eten en 14 moderne bungalows voor 2 tot 12 personen.

» Hoge standaard bungalow
De bungalows liggen aan de rechterkant van het hoofdgebouw en zijn gebouwd in 2008. De bungalows zijn van een goede standaard en geschikt voor families en groepen. De bungalows kunnen worden verdeeld in twee appartementen met een gedeelde ingang. Elk appartement heeft een keuken en woonkamer, 2 slaapkamers met familiebed of 2 enkele bedden. De slaapkamers op de eerste verdieping hebben een privé badkamer en worden daarom ook als hotelkamer verhuurd. Op de tweede verdieping heeft de badkamer een eigen sauna.

» Standaard bungalow
De meer eenvoudige bungalows zijn zeer gezellig ingericht en bieden plaats aan maximaal 8 personen. De bungalows beschikken over 2 slaapkamers en een loft, keuken en woonkamer met open haard. In de slaapkamers staat een familiebed. Alle standaard bungalows zijn 45m2.

De sleutel kunt u ophalen en inleveren bij de receptie. Accommodatiehuur is altijd inclusief ontbijt. Honden zijn toegestaan (maar mogen niet op de bedden of banken komen). Er is dan wel een meerprijs voor eindschoonmaak van NOK200. Eindschoonmaak is standaard inbegrepen bij de huur van een bungalow. De auto kan gratis geparkeerd worden bij de bungalows of op de parkeerplaats bij het hoofdgebouw. 

Omgeving
De lodge is makkelijk te bereiken via de E16 die tussen Oslo en Bergen loopt. Vanuit de lodge is er ski-in, ski-out mogelijkheid in de wintermaanden. U kunt gratis parkeren bij de accommodatie. De Valdress expressen stopt voor de deur van de lodge. Wifi is overal beschikbaar. Geniet 's avonds van een lekker drankje in de bar.

Bovenstaande is opgenomen in de volgende reizen

Sneeuwschoenwandelen Kongevegen, 10-daagse reis Haakon

Ga 10 dagen met een gids per sneeuwschoen op pad naar de meest beroemde plekken van de Kongevegen.

  • Noorwegen
  • Kongevegen
  • Sneeuwschoenwandelen
  • 10 dagen
  • jan - apr
  • Vanaf € 1605