TYSSEDAL, TYSSEDALHOTEL

Het Tyssedal Hotel ligt bij Sørfjorden aan de voet van de Hardangervidda op 6 km afstand van Odda. Het Tyssedal Hotel is gebouwd in 1912. Het hotel werd gebruikt door het energiebedrijf Tyssefaldene. In Tyssedal staat een krachtcentrale die electriciteit opwekt uit het water. Later werd het hotel ook voor toeristische doeleinden gebruikt. Deze energiecentrale ligt op enkele meters naast het hotel, u heeft hier geen overlast van.


De kamers van het hotel hebben een flatscreen televisie en uitzicht op het fjord en de bergen. Het hotel biedt gratis WiFi, een eigen parkeerplaats en gebruik van de sauna. Het restaurant biedt een verscheidenheid aan internationale gerechten aan, deze zijn gebaseerd op lokale producten. In deze omgeving kunt u uitstekend vissen, wandelen en skieen.


 

Prijzen

Prijslijst TYSSEDAL, TYSSEDALHOTEL (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl. halfpension
1/5-30/9 82 107
prijs per persoon per nacht in € 2015

Kijk ook eens naar:

Lofthus, Ullensvang Hotel
Een prachtig en luxe hotel met rijke historie. Het hotel heeft 168 kamers en ligt prachtig aan de Hardangerfjord. In de hoteltuin staat de hut waar componist Grieg veel van zijn bekende werken schreef. Er is een prachtig overdekt zwembad met golfsimulator, sauna’s en bubbelbad. Er is een squashbaan, binnentennisbanen, fitness centrum en bowlingbaan. Perfect ontbijt en dinerbuffet.