Uløybukt, Arctic Panorama Lodge

Arctic Panorama Lodge - Algemeen

In het hart van Noord-Noorwegen, vlakbij de Lyngenfjord, ligt de Arctic Panorama Lodge. De lodge wordt omringd door een prachtig berglandschap dat weerspiegelt in de arctische wateren. Het is perfect gelegen voor recreatie, rust en stilte maar wel met goede mogelijkheden voor buitenactiviteiten.
De lodge heeft een bar, gezamenlijke woonkamer/lounge en een gezellige open haard. Vanuit de woonkamer/lounge heeft u een prachtig uitzicht over de fjord en haar omgeving. Een verblijf in Arctic Panorama Lodge voelt als een bezoek aan vrienden: De eigenaars zullen u een fantastische en onvergetelijke ervaring bezorgen! De maaltijden worden met zorg bereid met een passie voor traditioneel Noors .

Deze lodge is op een eiland gelegen en alleen bereikbaar per ferry vanaf Rotsund, het is verstandig om ter plaatse te informeren naar de ferry-tijden. Op het eiland is er alleen een mogelijkheid om te eten in de lodge, het is dus verstandig om deze accommodatie op basis van halfpension te boeken. 

Arctic Panorama Lodge - De kamers

De lodge beschikt over slechts 6 kamers. Dit creëert een zeer persoonlijke sfeer voor de gasten. Elke kamer heeft een eigen badkamer. Er is een aangepaste kamer voor rolstoelers.

Er is een grote buiten jacuzzi, er zijn fietsen en een spark te leen voor de gasten

Arctic Panorama Lodge - Omgeving

  • Duiken
  • Vissen
  • Wandelen
  • Sneeuwscootersafari
  • Hondensledetocht
  • Sneeuwschoenwandelen
  • Sami ervaring
  • Walvissafari

Prijzen

Prijslijst Uløybukt, Arctic Panorama Lodge (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer incl. ontbijt 2 persoonskamer incl. halfpension 2 persoonskamer d/t incl volpension Single toeslag
1/4-31/3 101 149 180 68

Prijs per persoon per nacht in 2020 in €.

Honden zijn hier niet toegestaan.

Fly-drive Noordkaap Nanna: Tromsø, Lapland en de Lofoten

Tijdens deze fly-drive Noordkaap reis komt u langs veel van de hoogtepunten van Noord-Scandinavië. U maakt kennis met de cultuur van de Samen, de oorspronkelijke bevolking van Lapland, en hun rendieren die grazen in het ruige toendragebied van Lapland.



Auto hotelrondreis Rån: Finland, Noordkaap en Noorwegen

Een mooie auto hotelrondreis door het hoge noorden. Allereerst maakt u kennis met Finland, het land van de duizenden meren en eeuwig zingende bossen. De Finse hoofdstad Helsinki is een smeltkroes van oost en west en daardoor een stad met tal van bezienswaardigheden. Wanneer u de poolcirkel in Finland oversteekt, kunt u kennismaken met de enige 'echte' Kerstman. Bovendien bent u dan in het gebied van de middernachtzon. De reis volgt door Noorwegen waarin u verrast wordt door de bijzonder mooie en afwisselende landschappen.



Fly-drive Lapland Saga: Noord Noorwegen

Een 17-daagse Fly-drive Lapland reis naar onbekende maar wel naar veel bijzondere mooie plekjes van het hoge noorden. Het gebied voor de vogelliefhebber! Tijdens deze fly-drive Lapland reis verblijft u voor het overgrote deel boven de Poolcirkel, het gebied van de Middernachtzon. U vliegt naar Kiruna en maakt u kennis met Zweeds en Noors Lapland.



Noorwegen Wintervakantie, 8-daagse reis Lissat

​Zin in een echte Noorwegen wintervakantie? Kom naar Noord-Noorwegen en beleef de vele mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden. Norge Reiser biedt in samenwerking met Arctic Panorama Lodge een complete winterweek in Noorwegen aan. Kies zelf welke activiteiten u wilt ondernemen, denk aan een sneeuwscootersafari, hondensledetocht, sneeuwschoenwandelen of een walvissafari. Arctic Panorama Lodge is gelegen op een prive-eiland en alles is zeer kleinschalig.