Motorschip Ultramarine

Motorschip Ultramarine

Onderscheidend, comfortabel, verfijnd en ruim zijn allemaal eigenschappen die de Ultramarine goed omschrijven. Het is één van de snelste schepen van de vloot van Quark Expeditions. Elke hut beschikt over een eigen deur naar buiten of naar een 'Juliet' balkon, zodat u meteen naar buiten kunt kijken. Het schip beschikt over een observatielounge voor een fantastisch zich op de natuur. Er is een speciale ruimte waar lezingen worden gegeven. Daarnaast beschikt het schip over een Explorer lounge, waar mensen een drankje kunnen doen en met elkaar de dag doorspreken. Het schip heeft een 'outdoor running track', een kleine fitnessruimte, sauna en spa. 

Reizen met de Ultramarine worden nog interessanter als u gebruik maakt van de opties zoals kajakken, kamperen en stand-up paddleboarden. 


Motorschip Ultramarine - technische gegevens

Lengte 128 meter

Diepgang 5,1 meter

Breedte ** meter

Capaciteit 199 passagiers

Motoren 2x *****

IJsklasse 1A+, PC6

Bouwjaar 2020

Snelheid 16 knopen

Hutten 103


Motorschip Ultramarine - de hutten

1-persoons hut (Solo Panorama)
Aantal: 6
(1-persoonsbed)

3-persoons hut (Explorer Triple)
Aantal: 2
(drie 1-persoonsbedden)

2-persoons hut (Explorer Suite)
Aantal: 31
(2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden)

Balcony Suite
Aantal: 46
(2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden)

Deluxe Balcony Suite
Aantal: 6
(2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden)

Terrace Suite
Aantal: 2
(2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden)

Penthouse Suite
Aantal: 4
(2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden)

Owner's suite

Aantal: 1
(2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden)

Ultra Suite
Aantal: 1 
(2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden)Northwest Passage en West-Groenland, 17 dagen per ms Ultramarine

Bewonder de prachtige westkust van het Canadese Noordpoolgebied en Groenland en breng een bezoek aan de traditionele Inuit- en Groenlandse gemeenschappen. De avontuurlijke reiziger kan deelnemen aan de inbegrepen helikopteractiviteiten om zo op unieke wijze te kunnen genieten van de uitgestrekte, ongerepte Arctische wildernis vanuit de lucht. Waag u op de legendarische zeeroute die eeuwenlang ontdekkingsreizigers in zijn greep hield en ervaar het Arctisch avontuur.Reis Zuid-Groenland, 9 dagen per ms Ultramarine

Deze unieke reis brengt u naar de grimmige en majestueuze landschappen van 's werelds tweede grootste ijsmassa. Beklim de kustgletsjers, loop over het uitgestrekte poolplateau van de Groenlandse ijskap of reis per helikopter naar gletsjermeren hoog in de Alpenzones.Expeditiereis Spitsbergen, 10 dagen per ms Ultramarine

Deze expeditie geeft is een voorproefje van alles wat Spitsbergen te bieden heeft. Deze 10-daagse expeditie is gericht op het spotten van dieren in het wild, zoals ijsberen, walrussen en rendieren. Er zijn dagelijks presentaties aan boord van het schip, gegeven door het expeditieteam. Ook gaat u dagelijks aan land, in de hoop wilde dieren te spotten. Wandel, ontdek en geniet van de schoonheid van Spitsbergen.