Uunartoq (hot springs)

Uunartoq

Uunartoq is een eiland in het zuiden van Groenland. Op dit eiland bevindt zich een aantal natuurlijke warmwaterbronnen, die de ideale temperatuur hebben om in te baden. Verspreid over het eiland vindt u verschillende plekken waar warm water uit de grond omhoog borrelt, waardoor het water in de bronnen continu tussen de 34 en 38 graden blijft. Dit is zelfs in de winter het geval. Geniet in de warmwaterbronnen van de prachtige, natuurlijke omgeving met grasvelden, bergtoppen en voorbijdrijvende ijsbergen in de zee.


Expeditie IJsland en Groenland, 18 dagen per ms Fram

Groenland is in deze periode op haar best; geniet van kleurrijke dorpjes, bloeiende weiden, imposante bergen, indrukwekkende gletsjers en diepe fjorden. In het noorden van dit eiland kunt u majestueuze ijsbergen bewonderen, die langzaam door het water glijden.Reis Groenlandse valleien en fjorden, 15 dagen per Ocean Adventurer

De grootsheid van Groenland is onvoorstelbaar en onbekend bij veel reizigers. Het varen langs de Groenlandse kust is de beste manier om de rijke geschiedenis en diversiteit van het prachtige land te ontdekken en kennis te maken met een oude cultuur die overleeft in de moderne wereld.