Uvdal, Uvdal Resort

Uvdal Resort

Uvdal Resort - Algemeen

Uvdal Resort is prachtig gelegen aan de voet van de Hardangervidda met uitzicht op Imingfjell en Dagalifjell. De rivier de Uvdalselva stroomt rustig voorbij en nodigt u uit om te zwemmen, vissen, kanoën en voor andere wateractiviteiten. De stilte en de ontspannen sfeer zorgen dat u hier een relaxed verblijf zult hebben.

Uvdal Resort - Accommodatie

Huisje 41 - 45
vrijstaand
opp. 40 m²
5 - 7 personen
 
Sfeervolle vakantiewoning met woonkamer met zit- en eethoek, houtkachel , kabel-TV, internet, volledig ingerichte keukenhoek met 4-pits fornuis met oven, koel/vries combinatie, koffiezetapparaat en vaatwasmachine. Er zijn twee slaapkamers waarvan 1 met tweepersoons onderbed en bovenbed en 1 met stapelbed. In de woonkamer is een bedstee met tweepersoonsbed. Badkamer met vloerverwarming en douche/toilet.

Huisje 31 - 33
vrijstaand
opp. 30 m²
3 - 5 personen
 
Kleine maar sfeervolle vakantiewoning met woonkamer met zit- en eethoek, kabel-TV, internet, volledig ingerichte keukenhoek met 2 of 4-pits fornuis met oven, koel/vries combinatie en koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer met breed onderbed en bovenbed. In de woonkamer is een bedstee met tweepersoonsbed. Badkamer met douche/toilet.

Huisje 21 - 22
vrijstaand
opp. 24 m²
2 - 3 personen
 
Kleine maar sfeervolle vakantiewoning, in 2008 totaal gerenoveerd, met woonkamer met zithoek, kabel-TV, internet, volledig ingerichte keukenhoek met 2 of 4-pits fornuis met oven, koel/vries combinatie en koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer met breed onderbed en smal bovenbed. Badkamer met douche/toilet. 

 

Prijzen

Prijslijst Uvdal, Uvdal Resort (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode Huisje 41 - 45 / 5 - 7 personen Huisje 31 - 33 / 3 - 5 personen Huisje 21 - 22 / 2 - 3 personen
hoogseizoen 180 128 115
laagseizoen 128 97 84

Prijs per bungalow per nacht in 2019 in €.

Auto rondreis Noorwegen Donar: Sognefjell, Hardangerfjord en Jotunheimen

Een prachtige 17 daagse auto rondreis Noorwegen waar u van zowel het berg gebied als de fjorden kunt genieten! U reist op zowel de heen- als de terugreis met één van de schepen van Fjord Line. Ook al lijkt het op de kaart soms dicht bij elkaar, wij kunnen u verzekeren dat u tijdens deze auto rondreis Noorwegen verblijft in totaal verschillende gebieden met de daarbij behorende charme en activiteiten!