Maakt u zich zorgen over uw geboekte reis bij Norge Reiser? Dat begrijpen we. De ontwikkelingen volgen elkaar snel op, daarom adviseren wij om in elk geval ook de adviezen van Buitenlandse Zaken in de gaten te houden. Of u nu binnenkort vertrekt of pas later in het jaar, wij hebben voor u per bestemming de meest recente ontwikkelingen omtrent Covid-19 in een apart document beschreven om u verder te helpen. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn zal dit door ons worden aangepast in het document. Let wel op de laatst aangepaste datum. 

We proberen iedereen die nog een reis had geboekt voor de winter 2020-2021 zo spoedig mogelijk te berichten over de status van de geboekte vakantie bij Norge Reiser. Iedereen die een reis heeft staan voor het voorjaar/zomer 2021, zullen wij op de hoogte brengen wanneer blijkt dat de reis niet door kan gaan. Wanneer het er naar uit ziet dat de reis wel door kan gaan, verwachten wij uiterlijk 6 weken voor vertrek de restantbetaling. Na deze betaling zullen wij ook alle reisdocumenten naar u toesturen. 

Omboekingen zijn allemaal in behandeling en worden bevestigd wanneer we alles akkoord hebben gekregen. Sommige partners hebben het systeem nog niet geladen voor 2021, waardoor het iets langer kan duren voordat het akkoord is. Het is helaas niet mogelijk uw reeds omgeboekte reis kosteloos te annuleren. 

Is uw vraag na het lezen van deze informatie nog niet beantwoord? Stel dan gerust uw vraag via het contactformulier