Vaasa, Radison Blu Hotel Royal

Het Radisson Blu Royal Hotel is rijk aan historie en traditie en is het meest  vermaarde hotel in Vaasa. Perfect gelegen in het stadscentrum en daardoor dicht bij top attracties als het Wasalandia Amusement Park en de Tropiclandia Spa. De traditionele markt en het super de luxe winkelcentrum liggen op loopafstand. Maar ook voor boottochten naar de schitterende eilandengroep voor de kust of visexpedities zit u hier goed! De service is onverslaanbaar, het restaurant uitstekend en het ontbijtbuffet overvloedig. Een verblijf in Radisson Blu Royal Hotel is een gedenkwaardige gebeurtenis.

Het hotel is een waar paradijs voor liefhebbers van de sauna. Er zijn er maar liefst vijf! De sauna op de 11e verdieping is wel heel speciaal door het spectaculaire uitzicht dat u hier heeft vanuit het zwembad en de relaxruimte over de eilandjes voor Vaasa.

De comfortabele kamers zijn zoals u van een klasse hotel mag verwachten. Gezellig en voorzien van alle gemakken zoals badkamer met douche/toilet, haardroger, minibar, tv, slippers, de mogelijkheid om koffie of thee te zetten, telefoon, strijkijzer en draadloos internet. Er zijn ook kamers geschikt voor gehandicapten.

Prijzen

Prijslijst Vaasa, Radison Blu Hotel Royal (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl. halfpension
1/5-30/9 . ..
prijs per persoon 2015 in €

Kijk ook eens naar:

Vaasa, Spa Hotell Rantasipi Tropiclandia
Spa hotel Rantasipi Tropiclandia staat op het eiland Vaskiluoto, een prachtige omgeving in Vaasa.