Vadsø, Scandic Hotel Vadsø

Scandic Hotel Vadsø

Scandic Hotel Vadsø ligt vlak bij de luchthaven van Vadso, op loopafstand van de Kerk van Vadso en het Park van Vadso. Dit hotel ligt in de omgeving van Museum van Vadso en Gjenreisning Monument.

Scandic Hotel Vadsø - kamers en faciliteiten

Doe of je thuis bent in één van de 68 kamers met een minibar. Er is gratis WiFi op de kamer als je op het internet wilt surfen. Badkamers met een bad/douchecombinatie zijn voorzien. Profiteer van een sauna of maak gebruik van gratis WiFi of hulp bij excursies/tickets. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Als u wenst, kunt u dineren in het restaurant van het hotel.

Prijzen

Prijslijst Vadsø, Scandic Hotel Vadsø (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt Single toeslag
18/6-9/8 & do-zo 1/5-17/6 & do-zo 10/8-30/4 81 68
ma-wo 1/5-17/6 & ma-wo 10/8-30/4 107 94

Prijs per persoon per nacht in 2020 in €.

Scandic hotels werkt met variable tarieven, er zijn soms speciale aanbiedingen. Hiervoor geldt echter dat het gehele verblijf direct betaald dient te worden en de annuleringskosten hiervoor 100% bedragen.

Fly-drive Lapland Saga: Noord Noorwegen

Een 17-daagse Fly-drive Lapland reis naar onbekende maar wel naar veel bijzondere mooie plekjes van het hoge noorden. Het gebied voor de vogelliefhebber! Tijdens deze fly-drive Lapland reis verblijft u voor het overgrote deel boven de Poolcirkel, het gebied van de Middernachtzon. U vliegt naar Kiruna en maakt u kennis met Zweeds en Noors Lapland.