Vadstena, Vadstena Klosterhotel

Vadstena Klosterhotel - algemeen

Vadstena Klosterhotel ligt vlakbij de Abbey kerk. Het meer Vättern ligt op 25 meter afstand en het hotel heeft haar eigen zandstrand. Om het hotel ligt een prachtig park. Het hotel ligt dichtbij het centrum van Vadstena. Het historische hotel  is gevestigd in een voormalig middeleeuws klooster. 

Vadstena Klosterhotel - de kamers

Het hotel heeft 31 tweepersoonskamers en de stijl van de kamers doet denken aan de eenvoudige omgeving waarin de nonnen vroeger leefden, uiteraard wel met het comfort van nu. Een aantal kamers bevinden zich in het klooster, de andere in een groots gebouw uit de 19e eeuw.

Vadstena Klosterhotel - omgeving

U kunt fietsen huren om het nabijgelegen kasteel en de idyllische hoofdstraat van Vadstena te verkennen. Het hotel bevindt zich op 10 minuten rijden van de Vadstena Golfclub en op 17 km van het treinstation van Motala, een badplaats. 
Tegen een toeslag kunt u in de spa onder andere genieten van massages, een hot tub en een sauna.

Prijzen

Prijslijst Vadstena, Vadstena Klosterhotel (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl. halfpension Single toeslag
gehele jaar 120 176 39

Prijs per persoon per nacht 2020 in €.

Autorondreis Zweden Vanir: mooi Zuid-Zweden

Mooi Zuid-Zweden! Maar ook een bezoek aan twee hoofdsteden, namelijk Kopenhagen en Stockholm, staat op het programma. Verder zult u tijdens deze autorondreis Zweden en Denemarken volop genieten van de rust en ruimte om u heen.Hotelrondreis Tyr: Zweden en Finland, Botnische golf

Historie, cultuur en natuur in één vakantie! Eerst kunt u genieten van de rust en de ruimte die Zweden heeft te bieden. Via de hoge kusten rijdt u omhoog en rijdt de hele route om de Botnische Golf naar Finland. Finland wordt wel het land van de duizenden meren genoemd. U rijdt via het afwisselende kustlandschap naar Helsinki.