Vakantie rondreis Noorwegen Valda: Rjukan en Oslo

Route beschrijving (Totale afstand 1074 km)


16e dag

Aankomst in Frederikshavn om 07.00 uur.

U kunt de terugreis door Denemarken nog verlengen door bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan Legoland. Arrangementen hiervoor zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Wat is een kampeerhut?

Houdt u van vrijheid en is overnachten in een hotel of bungalow in Scandinavië niet uw eerste keuze, dan heeft Norge Reiser gelukkig een goed alternatief voor u. Namelijk overnachten in kampeerhutten. Dat is de vrijheid van kamperen, maar toch net even anders. Dat is kamperen met een vast dak boven je hoofd. Dat is kamperen zonder een natte tent in te pakken.16 daagse reis

vertrek: dagelijks

Wie eens in het liefelijk Telemark is geweest, is daar voor altijd verliefd op. Dit stukje Zuid-Noorwegen heeft alles in zich: eindeloze bossen en uitgestrekte meren. Heuvels en bergen, maar ook hoogvlaktes. Tal van pittoreske dorpjes en oude boerderijen en kerkjes. En daarnaast veel rust en ruimte. Nog spectaculairder wordt het allemaal bij de Hardangervidda, een ruige hoogvlakte waar ook 's zomers nog sneeuw kan liggen. Verder staat een kennismaking met de fameuze Sognefjord en Jostedalsbre, het grote gletsjergebied in Noorwegen, op het programma. En bij Fagernes verblijft u in Valdres, een open berggebied met prachtige panorama's en uitstapjes naar de Valdresflya en Jotunheimen. Trouwens, ook over de Noorse hoofdstad Oslo kan genoeg moois worden verteld. Echt een stad om ook te gaan ontdekken!

Zomeractiviteiten Noorwegen

Noorwegen is het land bij uitstek voor actieve vakanties. De mogelijkheden zijn eindeloos.Prijslijst Vakantie rondreis Noorwegen Valda: Rjukan en Oslo (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 personen 3 personen 4 personen
april t/m september 950 525 395
maaltijden voor de overtochten kunnen we ook voor u boeken . . .
bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking . . .

Valda prijs per persoon 2018 in €

De reissom is incl. het tarief van € 169/199 voor de ferry Hirtshals-Langesund en € 265/323 voor de ferry Oslo-Frederikshavn. Bij de offerte aanvraag wordt gekeken welk tarief op dat moment van toepassing is. Mocht het tarief anders zijn dan zal dit verrekend worden.

Inclusief:

✓ Bootreis per Fjord Line Hirtshals - Langesund

Verblijf in de genoemde kampeerhutten, indien u reist met 2 personen maken we gebruik van de kleine kampeerhutten en met 4 personen indien aanwezig van de iets grotere hutten met aparte slaapkamer.

Bootreis per Stena Line Oslo - Frederikshavn incl. bed in 2 of 4 persoons binnenhut d/t

En natuurlijk de "Norge Reiser"-routebeschrijving van deze reis

Exclusief:

! Binnenlandse ferry's