Vakantiewoningen Denemarken

In combinatie met een reis naar Zweden en Noorwegen kunnen we ook een overnachting in een vakantiewoning in Denemarken voor u reserveren. Ook een verblijf in een vakantiewoning incl. toegangskaarten voor Legoland behoort tot de mogelijkheden!

Alle vakantiewoningen die wij in Denemarken aanbieden beschikken over een volledig ingerichte keuken(hoek), een badkamer met douche en toilet.

Wij berekenen € 25 boekingskosten bij een losse accommodatie.


Hampen, Hampen Sø Camping

De geur van de bossen, de frisse lucht en de rust geeft u het gevoel midden in de natuur te kamperen. Een natuurlijke oase, maar toch dichtbij de spannende attracties van Jutland - kom helemaal tot rust op Hampen Sø Camping!



Vorbasse, Fitting Landsbyferie

Het Fitting Landsbyferie Apartments is gevestigd in een boerderij uit de 19e eeuw en ligt 4 km buiten Vorbasse in een rustige, landelijke omgeving. Alle appartementen zijn voorzien van houten vloeren en frisse, moderne keukens en badkamers. Er is ook een gemeenschappelijke wasruimte. Deze moderne appartementen zijn voorzien van een 32'' flatscreentelevisie, een dvd-speler en een eigen patio met een barbecue. Het complex biedt gratis WiFi en gratis eigen parkeergelegenheid.