Valdemarsvik, Grännäs Camping

Grannas Camping

Grännäs Camping en Stugby ligt aan Zweden\'s enige fjord aan de Oostzee bij het pittoreske havenstadje Valdemarsvik. De camping biedt een heerlijk verblijf met uitzicht over het fjord. Het centrum van Valdemarsvik ligt op loopafstand (1,5 km) via een pad langs het fjord. De badplaats is voorzien een zandstrand, steigers, springtoren, speeltuin en beachvolleybalveld. Op het campingterrein kun je verder tennissen, frisbeegolfen en midgetgolfen. Perfect voor het hele gezin!

Grannas Camping - Accommodatie

De camping beschikt over 17 huisjes in verschillende modellen en prijsklassen. De afmetingen van de huisjes variëren van 10m2 tot 32m2.

- Huisje met loft 17 + 6m2: Deze twee blokhutten met loft zijn ingericht voor vier personen. In de woonkamer bevindt zich een slaapbank voor twee personen, een tv en tafel en stoelen. Er is ook een loft met twee slaapplaatsen. In de badkamer bevindt zich een douche en toilet. De veranda heeft een vast buitenmeubel.

- Zeestudio 25m2: Er zijn vier studio\'s die aan het water liggen. Er zijn vier slaapplaatsen in deze studio\'s. Een familiebed (stapelbed met breed onderbed) en een eenpersoonsslaapbank. In de badkamer bevindt zich een douche en toilet. Keuken met keukentafel en stoelen met uitzicht op het water. De studio\'s liggen aan een gemeenschappelijke steiger met buitenmeubilair en barbecue. Niet toegankelijk voor kinderwagens en rolstoelen\'.

- Huisje 29m2: De twee nieuwste stuga\'s hebben vijf slaapplaatsen. De woonkamer heeft een tv, een eetkamertafel met stoelen en familiebed (stapelbed met breed onderbed). Daarnaast is er een aparte slaapkamer met stapelbed. In de badkamer bevindt zich een douche en toilet.

- Huisje met loft 20 + 12m2: Deze 4 huisjes hebben slaapplaatsen voor zes personen met schitterend uitzicht op het fjord. De gezellige woonkamer heeft een keukentafel met stoelen, slaapbank voor twee personen en een tv. Douche en toilet. Er is ook een loft met vier slaapplaatsen. De veranda heeft een vast buitenmeubel.

- Campingstuga 10m2: Deze 5 kampeerhutten zijn voor 4 personen. Ze beschikken over 2 stapelbedden en een kleine eethoek met stoelen.

Grannas Camping - Eetgelegenheden

Op het terrein van de camping ligt een restaurant met rolstoel vriendelijk toilet. In dit restaurant is er iedere dag een ontbijt van 8.00 tot 10.00 uur. Dit dient u van te voren te reserveren. Voor de lunch en in de middag kunt u hier ook terecht. Voor het diner hebben zij een dagelijkse menukaart. Ook kunt u hier een reservering maken voor \'\'FunCooking\'\'. Dit is een soort gourmetten. Het restaurant is erg licht, door de grote ramen en heeft een fantastisch uitzicht over het Fjord.

Grannas Camping - Omgeving

De omgeving biedt uitstekende mogelijkheden voor fantastische dagjes uit. Denk aan de fantastische scherenkust, meerdere natuurreservaten, het provinciale wandelpad Östgötaleden, paardrijden, een motorboottocht op het mooie binnenmeer Yxningen... Valdemarsvik ligt vlakbij de E22, centraal tussen Öland en Stockholm. De steden/dorpen Norrköping, Linköping, Söderköping, Västervik, Åtvidaberg en Vimmerby zijn hierdoor goed en snel bereikbaar.

Er zijn ook een aantal leuke dorpjes in de omgeving van de Grannas Camping.

Valdemarsvik (4 km) Een gezellig dorpje aan het enige fjord aan de Oostzee.
Gusum (15 km) Een bezoekje waard is Glasmuseum of het Bruksmuseum.
Holmbo (16 km)
Ringarum (21 km)
Åtvidaberg (38 km): Klein stadje met diverse winkels en restaurants.
Söderköping (39 km) Bezoek ook het Götakanaal met de sluizen. Vanaf het kanaal is het mogelijk het natuurreservaat de Ramunderberg te beklimmen en uitzicht te krijgen over het charmante stadje.
Norrköping (56 km) Stad met diverse winkelcentra,
Linköping (87 km) Leuke stad met gezellig centrum, overdekt winkelcentrum Ikanohuset en Ikea, Zweeds luchtwapenmuseum, het openlucht museum Gamla Linköping.

 

Prijzen

Prijslijst Valdemarsvik, Grännäs Camping (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 31/3-26/5 & 27/8-1/10 26/5-26/6 & 6/8-27/8 26/6-6/8
Timmerstuga met loft d/t (17 + 6m2) 90 105 120
Timmerstuga met loft d/t (20 + 12m2) 111 128 133
Zee appartement d/t (25m2) 90 105 128
Stuga d/t (29m2) 58 52 52
Prijs is op aanvraag in 2020.