Våmhus, Våmåbadets camping

Bekijk foto's

18 km ten noordoosten van Mora en 8 km ten westen van Orsa ligt een kleine en charmante camping. Er zijn 70 plekken en 8 kampeerhutten.
De camping ligt aan het water en is ideaal voor families.


Op de camping zijn 3 type kampeerhutten.
Type 1: 5 Kampeerhutten met 2 bedden. Een enkele kamer met daarin twee bedden en een koelkast. Er is geen water aanwezig in de hut, u dient gebruik te maken van de faciliteiten van de camping. Deze faciliteiten zijn toiletten, douches, wasruimte, schoonmaakruimte, keuken.
Type 2: 2 Kampeerhutten met 3 bedden. Een enkele kamer met daarin drie bedden en een koelkast. Kampeerhut Linnea heeft een stapelbed en enkel bed en kampeerhut Mosippan bestaat uit een stapelbed waarvan het onderbed 2-persoons is. Er is geen water aanwezig in de hut, u dient gebruik te maken van de faciliteiten van de camping. Deze faciliteiten zijn toiletten, douches, wasruimte, schoonmaakruimte, keuken.
Type 3: Kampeerhut met 4 bedden. Een slaapkamer met 2 bedden en in de woonkamer staat een stapelbed. Er is een eettafel aanwezig en u heeft hier mogelijkheden om te koken. Er is geen water aanwezig in de hut, u dient gebruik te maken van de faciliteiten van de camping. Deze faciliteiten zijn toiletten, douches, wasruimte, schoonmaakruimte, keuken.
Bijzonderheden:
- vissen
- mogelijkheid tot huur kano
- kampvuurplaats aan het eind van het strand
- mogelijkheid tot huur roeiboot

 

Prijzen

Periode kampeerhut 2 persoons kampeerhut 4 persoons
1/5-30/9 aanvraag aanvraag
prijs per nacht in € 2015

Deze accommodatie is opgenomen in de volgende reizen