Vassenden, Pluscamp Jølstraholmen

PlusCamp Jølstraholmen ligt prachtig aan de Jølstra rivier. Begrijpelijk dat het hier een waar visparadijs is. Het hele jaar door kunt u in de rivier Jølstra, het Jølster meer en de zee vissen op zalm, forel, kabeljauw, haring etc. Verder kunt u hier in de winter fantastisch cross country en alpine skiën waar u 's zomers schitterende wandelingen kunt maken. Op de gletsjer kunt u 's zomers een tocht maken onder begeleiding van een gids en in de nabij gelegen golf club kunt u uw handicap verbeteren.


Vlakbij de camping vindt u een café, supermarkt, kapper en benzine station. De sanitaire voorzieningen zijn goed verzorgd en verwarmd. Behalve de douches en toiletten treft u hier ook wasmachines, drogers en een grote keuken aan.  Op deze camping kunt u gebruik maken van bootjes, fietsen en draadloos internet. Ook genoeg ruimte voor activiteit op de camping bij de minigolfbaan, tafeltennis, volleybal veld, speeltuin en waterglijbaan.

Pluscamp Jølstraholmen heeft 21 hutten waarvan 12 van zeer hoge kwaliteit en 9 kampeerhutten. De kampeerhutten zijn voor 2-4 personen en beschikken over een dubbele kookplaat, koelkast, elektrische verwarming, stapelbed en eethoek. Er is in deze hutten geen stromend water, douche/toilet, dekbedden of keukengerei.

De hutten van hoge standaard, geschikt voor 3-7 personen, zijn volledig ingericht met woonkamer, keuken, slaapkamers, douche en toilet.


Activiteiten:
·    Tafeltennis
·    Speeltuin
·    Trampoline
·    Raften
·    Abseilen
·    Paintball
·    Gletsjer tochten
·    Golf
·    Wintersport

 

Prijzen

Prijslijst Vassenden, Pluscamp Jølstraholmen (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode kampeerhut hut d/t
gehele jaar aanvraag aanvraag
Prijs op aanvraag.
Dovrefjell kampeerreis Rane: rondje Nationale Parken

In deze kampeerreis maakt u een klein rondje om drie bekende nationale parken namelijk de Rondane, Dovrefjell en de Jotunheimen. ​Vandaag de dag zijn er 44 nationale parken in Noorwegen, waarvan er zeven op de archipel Svalbard liggen.