Växjö, Scandic Hotel Växjö

Een hotel om te ontspannen

Bekijk foto's

Op slechts 3 kilometer van het centrum van Växjö vindt u het Scandic Hotel Växjö. Een heerlijk hotel om te ontspannen.

Accommodatie

De kamers zijn comfortabel en uitgevoerd in rustige kleuren. Uiteraard zijn de kamers voorzien van de faciliteiten die u van een hotel als het Scandic mag verwachten. De kamers beschikken over een badkamer met douche/toilet. Vaak met minibar, TV, telefoon, bureau met stoel, radio en WiFi.

Omgeving
Geniet van een comfortabel verblijf dicht bij de snelweg net buiten Växjö met bezienswaardigheden in alle richtingen. U verblijft tegenover het grootste winkelcentrum van Växjö en op slechts enkele minuten lopen van het sportcomplex Arenastaden en al het sportaanbod daar. U kunt een duik nemen in het zwembad van het hotel, de sauna bezoeken of sporten in de sportschool.

De luchthaven van Småland ligt op slechts 7 minuten rijden met de auto. Wanneer u in Scandic Växjö verblijft, kunt u een duik nemen in het nabijgelegen Växjö Swim Complex en Adventure Pool, tenzij u liever een duik neemt in het Helgasjon-meer aan een van de vele stranden van Vaxjo. Als golf meer naar uw zin is, zijn er 3 golfbanen binnen 15 minuten rijden van ons hotel. De kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in speelcentrum Leos Lekland of in het Koninkrijk van Kristal (Glasriket) op 30 minuten rijden met de auto.