Vellinge, Ängavallens Gärd

 Angavallens Gard

Angavallen ligt te midden van de landerijen en open velden van Skåne. In minder dan 10 minuten rijden bereikt u de baai Höllviken. Het comfortabele hotel Angavallen in Vellinge beschikt over 19 kamers en bied eerste klas accommodatie in deze Scandinavische omgeving. Er zijn 58 bedden in Möllegården's 8 kamers en 8 bedden in Örtagården's 4 kamers en 7 kamers in Gammelgården. Het hotel biedt gratis parkeergelegenheid en gratis WiFi in de openbare ruimtes.

Angavallens Gard - accommodaties

Möllegården, een Scandinavische rijboerderij met acht appartementen, is gelegen in Ängavallen Park. Elk appartement is voorzien van vier bedden, twee op de begane grond en twee in de loft slaapkamer. Alle appartementen hebben toegang tot een terras op begane grond.

Ortagarden
Ängavallen's Örtagård beschikt over vier prachtige kamers. Elke kamer heeft twee bedden, een douche en een toilet. De badkamers zijn voorzien van Italiaans porselein en fittingen.

Gammelgården
Gammelgården's zeven tweepersoonskamers zijn prachtig afgemaakt met handgemaakte bakstenen muren, originele gebogen ramen uit de late 19de eeuw en blootgestelde eikenbomen.

Angavallens Gard - eetmogelijkheden

Het ontbijtbuffet van Ängavallen is 100 procent organisch. Er zijn ongeveer 20 soorten thee, vijf of zes soorten sap, zure melk, yoghurt, zelfgemaakt brood, eieren, chipolata worstjes, koud vlees, fruit en kaas. Het is bijna als een brunch. Het ontbijt wordt geserveerd tussen 06.30 tot 10.30 uur.

Prijzen

Prijslijst Vellinge, Ängavallens Gärd (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer incl. ontbijt 2 persoonskamer incl. halfpension Single toeslag
gehele jaar 120 201 39

Prijs per persoon per nacht in 2020 in €. 

Rondreis Zuid Zweden Hnoss

Eén ding is zeker: er is meer dan genoeg ruimte in Zweden. En rust niet te vergeten. De eindeloos zingende bossen, de heuvels, de meren. Overal is de natuur om u heen. Hier kunt u tot rust komen en tegelijkertijd ook actief zijn.