Ventspils, Raibie Logi Hotel

Het Raibi Logi is gevestigd in een gerestaureerd houten huis uit de 20e eeuw, en biedt kamers met gratis WiFi en gratis privéparkeergelegenheid. Het ligt op 10 minuten lopen van het strand.

De kamers van het Logi Raibie zijn geschikt voor groepen van diverse groottes. Ze zijn smaakvol ingericht in een elegante, landelijke stijl. Elke kamer is uitgerust met een moderne badkamer en een televisie.

Op nog geen 10 minuten lopen van het hotel vindt u restaurants en bars. Het hotel heeft ook barbecuefaciliteiten en een lichte, gezellige ontbijtzaal.

De receptie van Hotel Raibie Logi is 24 uur per dag geopend. Het personeel kan ook helpen met fietsverhuur, ideaal voor het verkennen van de Venta-rivier en het Kasteel Windau, op nog geen 15 minuten van het hotel.

Fly-Drive Estland, Letland en Litouwen 15 dagen - Saule

15 daagse fly/drive Baltische Staten Deze Baltische Staten rondreis is een 15 daagse Fly/Drive. De reis start in Riga, u vervolgt de reis naar de steden Pärnu, Tallinn, Sigulda, Vilnius, Druskininkai, Kaunas, Klaipeda, Liepaja en eindigt weer in Riga.