Vervoer naar Scandinavië

Noord-Europa, is dat niet ver weg? Dat valt reuze mee. En er zijn prima verbindingen: met de auto, met een luxe cruise-ferry, met de trein of met het vliegtuig. Dus wat houdt u tegen? Bovendien kunnen wij alles voor u regelen. Onbezorgd op vakantie gaan, dat is de bedoeling.

Uw vakantie begint vaak met uw eigen auto, al dan niet met caravan of camper, en dan verder het vervoer per ferry. Het is natuurlijk ook mogelijk om een vliegreis bij ons te boeken waarbij u verder reist per huurauto, camper of openbaar vervoer.

Wij werken samen met alle bootmaatschappijen, de Noorse- Zweedse en Finse spoorwegen, de meeste luchtvaartmaatschappijen zoals SAS, KLM, Norwegian, Finnair en Air Baltic.

We zijn gespecialiseerd in reizen naar Noord-Europa. Bij ons kunt u kiezen uit een ruim aanbod in vervoer en verblijf, ga met ons mee en geniet van een onbezorgde vakantie in Noord-Europa!

 

Bootovertochten naar Zweden, Finland en Noorwegen

Moderne schepen onderhouden dagelijkse verbindingen vanuit Duitsland en Denemarken naar Noorwegen, Zweden, Finland en de Baltische Staten. Zodra u aan boord bent, begint uw vakantie echt! U kunt kiezen uit de verschillende verbindingen en u vindt hier uitgebreide informatie over de maatschappijen, vaarschema's, tarieven en hut accommodaties.Camper verhuur

Onze camper huur is in samenwerking met TOURING CARS en biedt u mogelijkheden om uw camper te huren in Noorwegen, Zweden, Finland en Estland.Autoverhuur

Autoverhuur en Fly Drive Als u naar Noorwegen vliegt kunt u ter plaatse een reis maken per openbaar vervoer, per huurauto of per huurcamper. Norge Reiser biedt in samenwerking met Sunny Cars voordelige autohuur tarieven, die U via een uiterst duidelijke en gebruiksvriendelijke module zélf online kunt reserveren! Wereldwijd worden op 4000 locaties autohuur tarieven van meerdere aanbieders vergeleken. Deze tarieven zijn aanmerkelijk lager dan wanneer u het ter plaatse wilt huren. Deze fly-drive pakketten boekt u in combinatie met een arrangement van onze website of een door uzelf samengestelde reis. Wij maken graag een passend reisvoorstel voor u met prijsopgaaf.