Vihula Manor Country Club & Spa - Algemeen

De Vihula Manor Country Club & Spa is een verborgen schat aan de noordelijke kust van Estland en ligt te midden van het pure Nationale Park van Lahemaa in de buurt van de Oostzee.
Dit elegante en afgelegen landhuis ligt op een landgoed uit de 16e eeuw en biedt een perfect toevluchtsoord van het drukke stadsleven en een uitzonderlijk comfortabele plek voor uw verblijf. Vihula Manor bestaat uit 2 hoofdgebouwen, 25 andere historische gebouwen en bijna 50 hectare aan charmant platteland.

Vihula Manor Country Club & Spa - Kamers

Het hotel biedt luxe en romantische accommodatie in verschillende historische herenhuizen met elk een eigen, unieke charme. Het Back Manor (het Achterhuis) is het oudste gebouw van alle herenhuizen en biedt een voortreffelijk uitzicht op het landgoed en de rivier. In de buurt vindt u het houten en romantische Pigeon House (de Duiventil) en het oude Laundry House (de Wasserette), die een prachtige locatie hebben naast de molenvijver. Tevens vindt u op het terrein het Barn House (de Boerderij) en het Carriage House (het Koetshuis), die beide in het park van het landgoed te vinden zijn en uitzicht hebben op de appelboomgaard aan de andere kant.

Vihula Manor Country Club & Spa - Omgeving

Vihula Manor ligt in het pittoreske Nationale Park van Lahemaa en op slechts 90 km van Tallinn en op minder dan een uur rijden van de luchthaven van Tallinn. Lahemaa is een natuurpark. Hier kun je een aantal oude Duitse Landhuizen bezichtigen en bewonderen. De wegen en natuur zijn adembenemend mooi. De kustplaatsen, zoals Altja, hebben de mooiste houten huizen van het land. Kasmu, met de mooie herberg en de boerderijen er om heen, geeft je het gevoel 150 jaar terug in de tijd te reizen. Dit alles bevindt zich op slechts anderhalf uur rijden van Tallinn. Lahemaa omvat een aantal schiereilanden met tussenliggende baaien.

 

.