Vilnius, Radisson SAS Astorija Hotel

Bekijk foto's

Schitterend gelegen, in het hart van de hoofdstad van Litouwen, in een historisch monumentaal pand is het Radisson SAS Astorija gevestigid, een waar juweeltje. Het hotel stamt uit 1901 en is in 1998 geheel gerenoveerd maar heeft zijn unieke charme weten te behouden en biedt haar gasten nog altijd het unieke gevoel een bijzondere gast te zijn. Veel Koninklijke gasten kunnen daarover meepraten! Een verblijf in het Radisson SAS Astorija is een belevenis. Het hotel is op loopafstand van vele bezienswaardigheden, winkels en het zakendistrict. Het pittoreske Vilnius laat u zien hoe het leven in de 19e eeuw eruit moet hebben gezien.


Vilnius strekt zich uit over beboste heuvels en de oevers van de rivier de Neris en is beroemd om de overblijfselen van barokke, gotische, klassieke én renaissance architectuur.  Vilnius is het politieke, economische en culturele centrum van Litouwen.. De universtiteit van Vilnius, gesticht in 1579, is de oudste in gebruik zijnde universiteit in Oost Europa.

Alle 119 kamers hebben een klassieke inrichting en zijn volledig voorzien van alle comfort, benodigdheden en snufjes die je van een klasse hotel mag verwachten. Behalve standaard- en luxe kamers en suites zijn er ook kamers speciaal geschikt voor mensen met een allergie of fysieke beperking. In het hele hotel kunt u beschikken over gratis draadloos internet. De kamers zijn allemaal voorzien van douche of bad, toilet, airconditioning, room service en betaal TV. De Business Class Rooms en Suites zijn voorzien van extra luxe.

In de brasserie Astorija kunt u genieten van de moderne internationale keuken, ondertussen de sfeer van de drukte van de stad opsnuivend vanuit dit mooie restaurant. Ook de lokale bevolking komt hier graag, het staat bekend als één van de beste restaurants van de stad. Vooral de zondagsbrunch is legendarisch!

Het hotel biedt moderne conferentie- en vergaderfaciliteiten en verzorgt ook de professionele catering voor  recepties, conferenties en diverse andere evenementen.  
Er is een zeer exclusieve fitnessclub met binnenbad, sauna en stoombad.

Prijzen

Periode beschrijving
periode prijs
Extra prijs informatie