Vilnius, Hotel Reval Lietuva

Bekijk foto's

Aan de oever van de rivier de Neris torent het moderne 22 verdiepingen tellende gebouw van het Reval Lietuva Hotel boven Vilnius uit. Het hotel is centraal gelegen in het centrum van Vilnius, een kleine tien minuten lopen van het historische centrum van de stad. Het hotel is kort geleden gerenoveerd en voldoet aan alle moderne eisen. Het is een uitstekend conferentie hotel maar heeft "gewone" gasten ook veel te bieden.


Kamers
De keuze in kamers is heel uitgebreid dus u kunt een kamer kiezen die precies aan uw eisen voldoet. Er zijn 1- en 2-persoonskamers, luxe 2 peroons- en executive kamers, suites en presidentiële suites.
De meeste kamers hebben een fantastisch uitzicht over het oude historische deel van de stad en de rivier de Neris. Iedere kamer beschikt over een groot bureau, kabel- en betaal TV, telefoon, mini-bar, haardroger en airconditioning. De vier dubbel luxe kamers op de bovenste verdieping beschikken over een sauna en 18 executive kamers hebben een balkon. Daarnaast zijn er kamers speciaal voor niet-rokers (daar nog wel), gehandicapten en mensen met een allergie.


Faciliteiten

  • ·  business centrum, voorzien van alle mogelijke voorzieningen
  • ·  15 conferentie zalen en vergaderkamers, voorzien van state-of-art audio en video uitrusting, simultaan vertaal systeem, microfoons, dia-, video- en data projectors, internet verbinding. Alle kamers hebben air conditioning, verduisteringsgordijnen, verschillende verlichtingsmogelijkheden, telefoon en modem verbinding. De grootste zaal biedt ruimte aan 450 gasten.
  • ·  Autoverhuur
  • ·  Parkeer garage
  • ·  Was- en stomerij service.
  • ·  Fitness centrum

 

Prijzen

Periode beschrijving
periode prijs
Extra prijs informatie