Vilnius, Stirniu Malunas

Bekijk foto's

Om te ontsnappen aan de heksenketel van het alledaagse leven, bent u van harte welkom in het bijzondere Stirniu Malunas in Vilnius. Dicht bij de natuur en net buiten Vilnius kunt u heerlijk tot rust komen bij een heerlijk haardvuur, met uitzicht op het meer of luisterend naar het kabbelende water. De sfeer is hier relaxed en ontspannen. U zult zich echt op uw gemak voelen!


Het restaurant dat plaats biedt aan 60 mensen staat bekend om zijn pittige Kaukasische keuken en heerlijke traditionele keuken. Ze serveren ook overheerlijke verleidelijke desserts! Een restaurant voor de echte lekkerbek!!

Heerlijk relaxen in de sauna en het Russische hete stoombad en dan een duik in het frisse meer. Daarna een drankje in de rustruimte en even helemaal ontspannen!

Het Stirniu Malunas is een gezellig en comfortabel hotel voor een bijzonder verblijf aan de oever van het meer. Er zijn 6 tweepersoons kamers en 2 luxe suites beschikbaar met TV, telefoon en mini bar.

Als u van vissen houdt is dit dé plek om op forel te vissen! Uw zelf gevangen vis wordt door de koks op traditionele manier voor u bereid. Nog nooit zulke lekkere vis gegeten!!

 

Prijzen

Periode beschrijving
periode prijs
Extra prijs informatie