Vimmerby, Vimmerby Camping

Bekijk foto's

Vimmerby Camping

Vimmerby camping is een mooie camping gelegen aan de oevers van het prachtige meer Nossen, op 3 km. van het plaatsje Vimmerby. Het terrein is zowel hellend als plat. Vimmerby camping staat bekend als een rustige camping waar vooral veel gezinnen met jonge kinderen komen. Op de camping bevindt zich een winkel met onder andere een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen en speelgoed. Ook is er een restaurant te vinden. Het zwembad bevindt zich heel dicht bij de camping. Dit zwembad is geliefd bij veel mensen omdat het overzichtelijk is. De kinderen kunnen heerlijk spelen in het zand en er zijn diverse speeltoestellen, zoals klimrekken en schommels.

Vimmerby camping - hoofdzaken

- Geen WIFI
- Sanitaire voorzieningen
- Huisdieren zijn op verzoek toegestaan
- Zwembad (openbaar)
- 8 kampeerhutten (4 a 6 personen)
- Aantal appartementen

Vimmerby camping - plekken

Een kindvriendelijke camping met 2 gebouwen met sanitaire voorzieningen. U vindt hier de gebruikelijke douches en toiletten, maar ook een keuken, wasmachines, drogers en voor baby's een verschoningstafel. Het restaurant is in de maanden juni, juli en augustus zowel 's morgens als 's avonds open. U vindt er een barbecue-plaats en u kunt genieten in een houtgestookte sauna.

Vimmerby camping - kampeerhutten op de camping

De kampeerhutten zijn gelegen op een helling met een fantastisch uitzicht over het meer. De hutten beschikken over 4 tot 6 bedden (een stapelbed en slaapzolder). De kampeerhutten bevatten een ingerichte keuken met alleen koud water. Eigen bedden- en linnengoed moet zelf worden meegenomen, maar kan ook worden gehuurd bij de receptie.
De 'Stolpe' kampeerhutten (2 stuks) zijn uitgerust met een boiler en hebben een douche en toilet.

Vimmerby camping - appartementen

Er zijn appartementen (22 m2) te huren op de camping. Twee van de appartementen hebben een eigen douche en toilet. De overige appartementen delen de douche en toilet. Er is een gemeenschappelijke keuken voor alle appartementen.

Activiteiten

U kunt waterfietsen huren om bijvoorbeeld te proberen vissen te vangen. Of ga met de hele familie mee op een vissersboot.
U kunt ook Astrid Lindgren's World bezoeken; een prachtig speelpark waar u onder andere Pipi Langkous kunt ontmoeten.

Prijzen

Periode kampeerhut
gehele jaar aanvraag

Prijs op aanvraag