Visby, Clarion Hotel Wisby

Deze accommodatie ligt op 2 minuten lopen van het strand. Dit charmante hotel ligt in het middeleeuwse centrum van Visby, op 400 meter van de veerterminal van Destination Gotland. Het hotel beschikt over 13e-eeuwse gewelfde plafonds, een eigen restaurant en gratis WiFi.
Alle kamers van het Clarion Hotel Wisby zijn voorzien van airconditioning, een tv met meerdere kanalen en een minibar. Ze bieden uitzicht op de straat, de binnenplaats of de zee. Alle kamers hebben een lichte, traditionele inrichting.

Het eigen Kitchen & Table Restaurant serveert internationale gerechten, geïnspireerd op Manhattan en Gotland. De gasten kunnen genieten van een cocktail in de loungebar met glazen dak. Tijdens de zomermaanden kunnen de gasten ontspannen in de tuin.

De Wisby Spa is in hetzelfde gebouw gevestigd, en biedt een sauna, een zwembad, en diverse behandelingen die u kunt boeken. Tot de andere faciliteiten behoort een trouwkapel.

Clarion Hotel Wisby ligt op 3 minuten lopen van het kunstmuseum van Gotland. Het park Almedalen ligt op 2 minuten loopafstand.

Prijzen

Prijslijst Visby, Clarion Hotel Wisby (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl. halfpension Single toeslag
1/1-7/6 & 1/9-31/12 96 133 39
8/6-31/8 130 168 39

Prijs per persoon per nacht in 2020 in €.