Vorbasse, Fitting Landsbyferie

Fitting Landsbyferie

Fitting Landsbyferie - Accommodatie

Het Fitting Landsbyferie Apartments is gevestigd in een boerderij uit de 19e eeuw en ligt 4 km buiten Vorbasse in een rustige, landelijke omgeving. Alle appartementen zijn voorzien van houten vloeren en frisse, moderne keukens en badkamers. Er is ook een gemeenschappelijke wasruimte. Deze moderne appartementen zijn voorzien van een 32\'\' flatscreentelevisie, een dvd-speler en een eigen patio met een barbecue. Het complex biedt gratis WiFi en gratis eigen parkeergelegenheid.

Fitting Landsbyferie - de appartementen

Fitting Village Holiday heeft 10 appartementen met twee verschillende lay-outs - allemaal voor 6 personen. De helft van de appartementen kijken uit op de velden en de andere helft kijkt uit op de binnenplaats
Alle appartementen zijn 60 m2 en hebben een eigen terras met tuinmeubelen en een barbecue.

Type A is 60 m2. Het heeft een open keuken / woonkamer met een eettafel en een woonkamer set, badkamer en 2 slaapkamers - elk met een dubbel bed - en een bed loft met ruimte voor 2 personen.
De keuken is goed uitgerust met servies voor 10 personen, vaatwasser, koffiezetapparaat, keramische kookplaat, magnetron en koelkast met vriezer. Er is 1 kinderstoel. Het appartement beschikt over 32 "kabel-tv, dvd en gratis internet.

Type B is 60 m2. Het heeft een open keuken / woonkamer met een eettafel en een woonkamer set, badkamer en 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en een bed loft. In de woonkamer is er een slaapbank verstrekken van accommodatie voor 2 personen.
De keuken is goed uitgerust met servies voor 20 personen, vaatwasser, koffiezetapparaat, keramische kookplaat, magnetron en koelkast met vriezer. Er is 1 kinderstoel. Het appartement beschikt over 32 "kabel-tv, dvd en gratis internet.

Fitting Landsbyferie - Mogelijkheden

Dichtstbijzijnde bezienswaardigheden

Waterpark Lalandia 12,2 km
Legoland Billund 12,6 km
Vejen Sportcentrum 16,6 km

Bij de accommodatie is ook de mogelijkheid om gebruik van een barbecue te maken, er is een speelplaats met trampoline voor kinderen, een veld voor balsporten en beachvolleybal.

Fitting Landsbyferie - Omgeving

Vorbasse is een plaats in de Deense regio Zuid-Denemarken, gemeente Billund. De plaats telt 1164 inwoners (2008).
Legoland Billund is het eerste Legoland park dat in 1968 in Billund te Denemarken opende.

Het park is ongeveer even groot als 15 voetbalvelden en bijna alles is van LEGO gemaakt. Er zijn sinds de openingsdag ook nog andere stukken bij gekomen zoals Miniland, Safariland en Piratenland. In Miniland is alles twintig keer zo klein als in het echt, zoals Madurodam in Nederland, maar dan van LEGO. In Safariland kan de bezoeker op safari gaan tussen de wilde dieren, alleen zijn die dieren van LEGO. In Piratenland is de wereld van de piraten nagebouwd, maar alweer van LEGO. Er kan ook een treinreisje gemaakt worden door de Indianenwereld, daar staan allemaal LEGO beelden van jagende indianen, één daarvan is 14 meter hoog en er is 2 jaar aan gewerkt. Ergens anders is Mount Rushmore (met de hoofden van vier Amerikaanse presidenten) van LEGO gemaakt. Hiervoor zijn anderhalf miljoen LEGO-blokjes gebruikt.

Op veel plekken zijn bakken met LEGO te vinden, waar bezoekers hun eigen bouwwerken mee kunnen maken. Er komen gemiddeld 6000 mensen per dag naar LEGOLAND, maar in de winter is het park gesloten. Sinds 2009 is er een winteropening.

Prijzen

Prijslijst Vorbasse, Fitting Landsbyferie (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode Prijs per nacht
1/1-31/5 op aanvraag
1/6-31/8 op aanvraag
1/9-31/12 op aanvraag

De prijzen zijn op aanvraag.

Er is wifi aanwezig

Legoland arrangement

Op zo'n 700 km rijden vanaf Utrecht ligt het wereldberoemde park Legoland. Verleng uw vakantie naar Scandinavië met een 2 of 3 daags arrangement of ga op eigen gelegenheid een lang weekend naar Billund. Ondanks het feit dat het park qua oppervlakte niet zo groot is, kunnen de meeste mensen zich er prima 2 dagen vermaken.