Voss, Eenstunet

Eenstunet

Eenstunet - Algemeen

Eenstunet ligt 6 km ten noorden van Voss. De boerderij bestaat uit verschillende huizen en appartementen. Bijvoorbeeld het vroegere huis waar hout werd opgeslagen is omgebouwd tot twee appartementen. De boerderij is omgeven door een prachtig natuurgebied. De plaats Voss is zeer kindvriendelijk met veel sportieve activiteiten.

Eenstunet - Accommodatie

Gamlastovo, 8 personen
Gamlastovo is het oudste deel van Karhuset. Karhuset is compleet gemoderniseerd en biedt een stijlvol comfort met veel ruimte. Ideaal voor grote gezinnen of kleine groepen. De keuken is uitgerust met potten en pannen. De badkamer heeft een douche en toilet. Er is ook een toilet op de eerste verdieping. Er zijn 4 slaapkamers, drie met een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden.

Karshuset, 9 personen
Karhuset is oorspronkelijk gebouwd in 1920. Deze woning heeft 4 slaapkamers (9 bedden) De bungalow heeft een volledig uitgeruste keuken, een woonkamer en een badkamer met douche en toilet op de eerste verdieping.

Ingjerd huset, 9 personen
Dit huis is gebouwd rond 1950 en herbergt 9 bedden in 4 slaapkamers. Het huis beschikt over een uitgeruste keuken, woonkamer, badkamer met douche en toilet en een extra kamer met toilet en wastafel.

Bualoftet, 4 personen
Stamt uit 1700 a 1800 en was vroeger bedoeld als hout- en voedselopslag. In het gebouw zijn 2 appartmenten gemaakt. Een 4 persoons - en 8 persoons appartement. Het 4 persoons appartement heeft 2 slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken, eigen badkamer met douche en toilet en tv.
Het 8 persoons appartement heeft 3 slaapkamers een uitgeruste keuken, eigen badkamer met douche en toilet.

Eenstunet - Activiteiten

De plaats Voss heeft diverse sportieve en actieve mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan kanoën, raften, paardrijden, fietsen, paragliden, begeleide wandel- en gletsjertochten. Er zijn zeer gevarieerde dagtochten mogelijk naar de Hardanger- en Sognefjord, Hardangervidda National Park, Flåm, Nærøyfjord en de gezellige Hanzestad Bergen. Voss heeft een eigen klattrepark en een windtunnel voor indoor skydiven.

Prijzen

Prijslijst Voss, Eenstunet (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode Bualoftet 50m2 2 slpk 4 personen Karhuset 4 slpk 9 personen Gamlestova/Ingerdhuset 4 slpk 8 personen
per nacht  op aanvraag op aanvraag op aanvraag
per week prijs per nacht op aanvraag op aanvraag op aanvraag

Prijs op aanvraag.

Honden zijn toegestaan en wifi is aanwezig.

Auto rondreis Bure: rondje Zuid-Noorwegen

Uw vakantie begint al in het gezellige Kristiansand met zijn winkelstraten en oude witte huisjes. Het Setesdal is vol tradities, zo vindt u hier nog zilversmeden die al sinds generaties dit ambacht uitoefenen. Na het liefelijk zuiden volgt de imposante fjordenkust met o.a. de Lysefjord met zijn befaamde Preikestolen. Ook de Hardangerfjord, de ‘Tuin van Noorwegen', is een pareltje.Fjordenkust van Noorwegen Rind

Deze reis begint in de regio Hedmark, een relatief onbekend gebied en daarom is het er nog rustiger dan elders in Noorwegen. En qua natuur zult u hier ook niets te kort komen.Geirangerfjord zien? reis Thialf

Maar het Geirangerfjord is niet het enige moois tijdens deze rondreis. U komt in het mooie Hedmark in het oosten van Noorwegen de ideale plek om tot rust te komen, hier vindt u natuur, rust en ruimte in overvloed. Hier kunt u lekker te ontspannen met activiteiten zoals wandelen, golfen of vissen.Kijk ook eens naar:

Voss, Bavallstunet
Voss Resort Bavallstunet ligt tussen de Hardangerfjord en de Sognefjord. Voss is een uitstekend uitgangspunt voor diverse uitstapjes naar bezienswaardigheden in het fjordengeboed. De prachtige natuur van de Sognefjord, de Hardangerfjord en het Nationaal Park Hardangervidda nodigen u uit voor het maken van mooie wandel-, fiets,- en boottochten.