Voss, Myrkdalen Mountain Resort

Myrkdalen mountain resort 

Het Myrkdalen Mountain resort biedt uitstekende appartementen in groen bergachtig terrein. De appartementen liggen verspreid over de berg rondom het Myrkdalen Hotel. De ruime en moderne appartementen zijn in de laatste 10 jaar gebouwd.

Type A: 3-kamerappartement, ca. 50 m2, max. 3 volwassenen + 2 kinderen of 4 volwassenen. Woonkamer met zit- en eethoek, tv. Volledig ingerichte open keuken met o.a. vier keramische kookplaten, oven en afwasmachine. Een slaapkamer met een 2-persoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed met breed onderbed. Badkamer met douche en toilet. Terras met tuinmeubilair.

Type B: 4-kamerappartement, ca. 70 m2, max. 6 volwassenen + 2 kinderen. Als type A, maar met extra slaapkamer ook met stapelbed met breed onderbed en ruimer ingericht.  

Myrkdalen mountain resort - eetmogelijkheden

Er zijn 2 bars en u kunt kiezen uit 3 restaurants waar lokale producten worden geserveerd. De restaurants zijn het gehele jaar geopend, maar let op dat u wel een dag van te voren moet reserveren. 

Activiteiten Myrkdalen / Voss

U kunt fietsen in de prachtige omgeving. Of een dagtrip maken naar de Sognefjord en de Hardangerfjord, Voss of Bergen. Raften met de familie bestaat ook uit de mogelijkheden. Vissen of een pretpark bezoeken in Kinsarvik. Uiteraard zijn er wandelroutes uitgezet en kunt u te voet genieten van een mooie omgeving. Er is een manege in de buurt voor de paarden liefhebbers.

 

Prijzen

Prijslijst Voss, Myrkdalen Mountain Resort (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer incl. ontbijt Single toeslag
10/6-19/8 83 39
1/5-10/6 & 19/8-30/9 116 39

Prijs per persoon per nacht in 2018 in €.