Voss, Store Ringheim Hotell

Bekijk foto's

Store ringheim, algemeen

Deze prachtige accommodatie ligt op zo'n 20 minuten lopen van het strand. Deze voormalige boerderij is zorgvuldig gerestaureerd en omgebouwd tot een rustiek hotel en restaurant. Het ligt slechts op 1 km van Voss en biedt kamers met moderne voorzieningen, zoals gratis wifi
Het restaurant van het Store Ringheim is op de meeste dagen geopend en serveert een verscheidenheid aan zelfgemaakte maaltijden. U kunt ook terecht in de bar van het hotel, waar u kunt genieten van een lekker drankje na bijvoorbeeld een heerlijke dag in de natuur. 

Store ringheim, hotelkamers

De van buiten verweerde grijze boerderij herbergt binnen 6 unieke, comfortabele kamers met ruime badkamer, met inloop douche. De kamers hebben allemaal uitzicht op verschillende delen van het omliggende landschap met in de verte de prachtige bergen. De kamers zijn voorzien van elektrische verwarming. De grotere dubbele kamers hebben, net als de open haard kamer, een houtkachel of open haard. 
Geluid is altijd een probleem in oude houten huizen. Het hotel heeft er alles aan gedaan om een zo'n groot mogelijke geluid dichtheid te creeren. We kunnen constateren dat de kamers redelijk tot goed geluid dicht zijn. Alle kamers zijn uitgerust met met een boiler en een selectie van thee en instant koffie.        
Het hotel beschikt over familie kamers.
​    

Store ringheim, hoofdzaken

• Gratis WIFI
Prive parkeren
• Restaurant (à la carte)
Rookvrije kamers
• Huisdieren zijn niet toegestaan
• 6 hotelkamers

Store ringheim, excursiemogelijkheden

De omgeving rondom het hotel leent zich uitstekend voor het maken van mooie wandelingen. Binnen 3 km bevindt zich er een golfbaan. Het beroemde dorp Flam en het Naerofjord, die op de wereldergfoedlijst van UNESCO staat, liggen binnen een uur rij afstand. U zou kunnen wildwater varen in Voss. Kortom een prachtige omgeving om u een goed beeld van het prachtige Noorwegen te geven.

Prijzen

Periode 2 persoonskamer d/t incl ontbijt 2 persoonskamer d/t incl halfpension
gehele jaar aanvraag aanvraag

Prijs is op aanvraag