Reizen? Dat is onze passie! En wat is er nou mooier om onze liefde voor Noord-Europa en de poolgebieden te delen met iedereen die deze prachtige bestemmingen graag wil bezoeken. Sinds 2019 bestaan wij, Norge Reiser, al 20 jaar! Dat betekent 20 jaar lang, kennis en ervaring om te delen, en om er reizen mee samen te stellen. Wij organiseren vooral individuele autorondreizen naar Noorwegen, Zweden, Finland en de Baltische Staten en scheepsreizen (expedities) naar de poolgebieden. We lichten hieronder nog even toe waarom u bij ons een reis boekt. 

Maatwerk
Wij werken met voorbeeldreizen, dat wil zeggen dat bijna al onze reizen naar eigen wens aangepast kunnen worden. Laat ons weten wat u graag (anders) ziet en/of doet tijdens uw reis. Wij maken dan graag een vrijblijvend en aangepast reisvoorstel voor u!

Specialist uit eigen ervaring
In 2019 vierden wij ons 20-jarig jubileum! Dat betekent al 20 jaar ervaring en kennis. Ieder jaar reizen wij meerdere keren naar het noorden om te kijken wat er vernieuwd is er wat er verbeterd kan worden. Nieuwe ervaringen verbreden onze horizon en zo kunnen wij u de beleving persoonlijk vertellen uit eigen ervaring. Wij vinden de kwaliteit belangrijker dan kwantiteit.

Persoonlijke reisgids op maat
Onze kennis en ervaring wordt verwerkt in een persoonlijke reisgids die u vóór uw reis ontvangt. Naast de informatie over de accommodaties waarin u verblijft staat uw persoonlijke reisgids ook vol met tips en unieke locaties die u kunt bezoeken tijdens uw reis. Lees belangrijke informatie en regels van het land dat u bezoekt, ontdek de verhalen achter bepaalde bezienswaardigheden en laat je inspireren door verschillende activiteiten. Dit boekje is een extra toegevoegde waarde aan uw reis en ideaal voor onderweg!

Passie
Het vele reizen maakt ons enthousiast. Iedereen in ons team heeft zijn/haar eigen passie ontwikkeld voor Noord-Europa en/of de Poolgebieden. Deze passie uiten wij met veel enthousiasme en dit ziet u terug in ons werk en uw reis. 


Voorwaarden en Zekerheden 

Wij, Norge Reiser (KvK 34151402), zijn als reisorganisatie aangesloten bij verschillende organisaties die voor u als reiziger extra zekerheid bieden. U leest hieronder meer over deze organisaties. 

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)
Kort samengevat beschermt de SGR u (de reiziger) tegen het faillissement van een organisatie. Wij zijn aangesloten bij SGR en dat betekent dat, mochten wij failliet gaan, u verzekerd bent dat uw vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ) 
SGR-Z is het zakelijke zusje van SGR. SGRZ is een garantiefonds voor de zakelijke markt en geeft daarmee ook garantie op zakelijke reizen. Daarnaast is er in de zakelijke reismarkt behoefte aan andere vormen van garantie.

ANVR Reisvoorwaarden
De ANVR is een brancheorganisatie en dè vereniging voor ondernemers in reizen. De ANVR bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover. Voor het lidmaatschap hanteert de vereniging strenge eisen. De reizen op onze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-Consumentenvoorwaarden (Deel A: Reisvoorwaarden en/of Deel B:-Boekingsvoorwaarden) van toepassing zijn tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

De navolgende bepalingen zijn door Norge Reiser zelf vastgesteld. Hierover heeft geen overleg plaatsgevonden tussen ANVR en Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg van de Sociaaleconomische Raad. Behoudens de in de voorwaarden zelf toegestane afwijkingen kunnen deze eigen bepalingen geen afbreuk doen aan de ANVR-Consumentenvoorwaarden en zijn uitsluitend bedoeld om de positie van de consument verder te versterken. Bekijk de Aanvullende Voorwaarden van Norge Reiser.

Stichting Calamiteitenfonds Reizen
Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Stichting Calamiteitenfonds Reizen vallen de in dit programma/op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
- (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.
Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.