De voordelen van een kampeerhut

Houdt u van vrijheid en is overnachten in een hotel of bungalow in Scandinavië niet uw eerste keuze? Dan heeft Norge Reiser gelukkig een goed alternatief voor u, namelijk overnachten in kampeerhutten. Dat is de vrijheid van kamperen, maar toch net even anders. Dat is kamperen met een vast dak boven je hoofd. Dat is kamperen zonder een natte tent in te pakken. Dat is voordelig kamperen en vergeleken met een tent erg comfortabel. Conclusie: u gebruikt alle voorzieningen van de camping, neemt geen tent mee en geniet van het comfort dat zo'n kampeerhut toch met zich meebrengt.

Let wel: u moet verder wel uw complete kampeeruitrusting meenemen.

Hoe is een kampeerhut ingedeeld?

Een kampeerhut bestaat meestal uit één ruimte met een oppervlakte van gemiddeld 10-15 m². De inrichting is eenvoudig maar degelijk, met 4 slaapplaatsen (verdeeld over 2 stapelbedden), een tafel met stoel(en), elektra en verwarming. De keukenhoek omvat 1 of 2 elektrische kookplaten en meestal een koelkast. In een aantal kampeerhutten kunt u ook beschikken over stromend water.

Indien u reist met 2 personen maken we gebruik van de kleine kampeerhutten en met 4 personen, indien aanwezig, van de iets grotere hutten met een aparte slaapkamer. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om de kinderen in een tentje naast de kampeerhut te laten slapen, wat een avontuur!

Overige informatie

  • U kunt altijd gebruik maken van de faciliteiten van de camping, dus douche en toilet zijn in de buurt.
  • Voor het maximum aantal gasten van een kampeerhut tellen baby's en/ of kinderen ook mee.
  • Kinderbedjes e.d. zijn niet altijd bij te boeken.
  • Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om de kinderen in een tentje naast de kampeerhut te laten slapen, wat een avontuur!
  • U doet zelf de eindschoonmaak van de hut.
  • Huisdieren zijn op een camping vaak toegestaan. Vraag hiernaar bij de boeking.

Kampeerhut in beeld