Wellness reis Surtur: ontspanning, genieten en relaxen

Route beschrijving (totale afstand 1119 km)


14.00 uur vertrek per Color Line van Kiel naar Oslo
14.00 uur vertrek per Color Line van Kiel naar Oslo

Hier kunt u kiezen, tegen een toeslag, voor een suite met toegang tot de Color SPA.


Savalen, Savalen Fjellhotell og Spa
Savalen, Savalen Fjellhotell og Spa

Aankomst Oslo om 10.00 uur. Uw eerste kennismaking in Noorwegen is met het rustieke Hedmark. U komt langs Hamar aan het langgerekte Mjøsameer met voor de schaatsliefhebber het Vikingskipet. Geniet onderweg van het uitzicht op de markante bergtoppen van de Rondane en de met rendiermos bedekte bodem van de bossen. 2 nachten verblijf in het Savalen Fjellhotell og Spa


Loen, Alexandra Hotel
Loen, Alexandra Hotel

Op naar de fjordenkust. Een mooie en afwisselende route vandaag die tussen de Rondane en Dovrefjell gaat naar het toeristenplaatsje Dombås. Hier gaat u verder door het Romsdal naar Åndalsnes waar u verder via de befaamde Trollstigen, hier moet u beslist even de tijd nemen om te genieten van het uitzicht. Na de ferry Linge-Eidsdal daalt u via de Adelaarsweg (met prachtig uitzichtpunt op het Geirangerfjord) af naar Geiranger. U kunt voordat u in Loen aankomt nog naar de Dalsnibba of iets omrijden via de prachtige Gamle Strynefjellvegen. Uiteindelijk is er na al dat natuurgeweld de rust van het Alexandra Hotel waar u tijdens deze wellness reis 2 nachten verblijft.


Hafslo, BesteBakken hotel
Hafslo, BesteBakken hotel

Een korte maar mooie rit vandaag. Na de prachtige Nordfjord gaat de route vandaag door het Våtedal en Fjærland, met de Bøyum en Suphella gletsjer, naar Hafslo aan de Lusterfjord. De Lusterfjord is een zijtak van de 204 km lange Sognefjord en hiermee de langste, maar ook diepste, fjord van Noorwegen en de derde langste ter Wereld. 2 nachten verblijf in het kleine maar bijzonder plezierige BesteBakken Hotel.


OSØYRO, SOLSTRAND FJORDHOTEL
OSØYRO, SOLSTRAND FJORDHOTEL

U begint met de ferry over de Sognefjord van Mannheller naar Fodnes. De rit over de Aurlandsweg (sneeuwweg) gaat naar Aurland, mogelijk maakt u verderop een stop in Flåm voor een tocht met de befaamde Flåmsbana. Dan volgt het Nærøydal met zijn hoge steile bergwanden, dat zal zeker indruk maken! U rijdt verder via Voss naar Osøyro waar u 2 nachten verblijft in het fantastische Solstrand Fjordhotel.


13.30 uur vertrek per Fjord Line van Bergen naar Hirtshals
13.30 uur vertrek per Fjord Line van Bergen naar Hirtshals

De laatste dag van deze wellness reis alweer, u heeft de hele morgen de tijd om de stad Bergen nog te verkennen voordat u met de ferry van Fjord Line om 14.30 uur vertrekt


11e dag

aankomst in Hirtshals om 07.30 uur

11 daagse reis

vertrek dagelijks

De Wellness reis van Norge Reiser is een reis waar ontspanning, genieten en relaxen centraal staat. Het verblijf is in mooie hotels die op prachtige plaatsen gelegen zijn en waar u bovendien kunt genieten van goede maaltijden. Indien gewenst kunt u bij deze wellness reis, tegen betaling, kiezen voor beauty behandelingen, aroma therapie of een heerlijke ontspannen massage en dat in een sfeervolle omgeving in de bossen of aan het fjord. Een heerlijk vooruitzicht om op je vakantie aan de gezondheid te kunnen werken en weer relaxed thuis te komen. De afwisseling van de schitterende Noorse natuur, de talrijke activiteiten die er te doen zijn en de pure ontspanning die u ervaart tijdens deze wellness reis maken uw vakantie in Noorwegen tot een zeer bijzondere ervaring. Weg met de stress en ga mee op onze wellness reis!!!

Wellness reis Surtur hoogtepunten:

Oslo
Hedmark
Røros
Rondane
Geiranger
Briskadalsbreen
Jotunheimen
Sognefjell
Sognefjord
Hardangerfjord
Bergen

Een reis langs sfeervolle en speciaal voor wellness uitgezochte hotels, zowel klein als groot maar allemaal voorzien van alle comfort die er voor zorgt dat u een onvergetelijke wellness reis maakt naar een fantastisch en rustgevend land!

Prijslijst Wellness reis Surtur: ontspanning, genieten en relaxen (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode Surtur prijs per persoon 2019 in €
hotels incl. ontbijt 1350
hotels incl. halfpension 1745
de maaltijden aan boord van de overtochten kunnen we ook voor u boeken .
bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking .

De reissom is incl. het tarief van € 519 voor de ferry Kiel-Oslo en voor Bergen-Hirtshals een tarief van € 355. Bij de offerte aanvraag wordt gekeken welk tarief op dat moment van toepassing is. Mocht het tarief anders zijn dan zal dit verrekend worden.

Inclusief:

bootreis per Color Line Kiel-Oslo incl. bed in 2 persoonsbuitenhut d/t***

de genoemde hotels incl. ontbijt of halfpension

In de meeste gevallen is het (tegen betaling) mogelijk om een grotere kamer en/of kamer met uitzicht te reserveren.

bootreis per Fjord Line Bergen - Hirtshals incl. bed in 2 persoonsbuitenhut d/t***

en natuurlijk de ”Norge Reiser”-routebeschrijving van deze reis

exclusief:

! de binnenlandse ferry’s

! dinerbuffet Kiel - Oslo Colorline €37,10

! ontbijtbuffet Kiel - Oslo Colorline €16,20

! dinerbuffet Bergen - Hirtshals €41

! ontbijtbuffet Bergen - Hirtshals €18 (let op; ontbijt rond 06.00 uur)