Wild Lapland reis Feles, Noord-Zweden 7 dagen

Wild Lapland reis Feles, Noord-Zweden 7 dagen

vlieg Amsterdam-Stockholm-Umeå
vlieg Amsterdam-Stockholm-Umeå

U vliegt met Finnair van Amsterdam via Helsinki naar Umeå. De vluchttijden zijn waarschijnlijk als volgt: 11.45 - 15.05 / 15.50 - 16.10 uur. Na uw vlucht wordt u naar uw accommodatie in Granö gebracht, de transfer duurt ongeveer 1 uur.


Grano, Grano Beckasin Lodge
Grano, Grano Beckasin Lodge

Na aankomst op vliegveld Umeå staat een medewerker van Granö Beckasin Lodge klaar om u naar uw accommodatie te brengen. U krijgt uw kamer in het Eco-hotel toegewezen en kunt kleding passen als u dat graag wilt huren. 's Avonds wordt in het restaurant het diner geserveerd.


Hondensledetocht Grano
Hondensledetocht Grano

Na het ontbijt zult u een 3 uur durende hondensledetocht gaan maken. Dit is alvast een voorproefje voor de komende dagen! Hierna volgt een lunch bij Granö Beckasin. Na de lunch heeft u vrije tijd, of kunt u zich alvast klaar gaan maken voor de 3 daagse hondensledetocht. 's Avonds wordt u weer een heerlijke maaltijd voorgeschoteld in de Granö Beckasin Lodge.


Grano, Grano Beckasin Lodge
Grano, Grano Beckasin Lodge

Na het ontbijt zult u richting de kennel gaan om kennis te maken met de husky's . Ook zult u hier de nodige spullen inpakken en voorbereidingen doen. De tocht in de wildernis begint met een wildernis lunch. Daarna gaat de tocht beginnen! Iedereen heeft een eigen slede met eigen husky's. Eenmaal terug bij de kennel, zult u de husky's verzorgen en voeren. U heeft een 2 gangen diner en zult overnachten in ''The Yellow House''.


Grano, Grano Beckasin Lodge
Grano, Grano Beckasin Lodge

Na het ontbijt vertrekt u weer de wildernis in om de hele dag met de husky's op pad te zijn. Onderweg zult u een lunch in de wildernis hebben. 's Avonds zult u weer aankomen bij de kennel, waar u ook het diner heeft. De overnachting vind plaats in een ''Aurora Tipi''. Met een beetje geluk, kunt u vanuit de Tipi het noorderlicht spotten!


Grano, Grano Beckasin Lodge
Grano, Grano Beckasin Lodge

Na het ontbijt vertrekt u weer vanuit de kennel met de husky's. De hele dag brengt u door in de wildernis, waar u ook de lunch zult hebben. Aan het einde van de dag is het tijd om afscheid te nemen van de husky's. U verblijft in de ''Aurora Treehouse'', ook wel het vogelnest genoemd. U heeft diner in de Lodge.


Sneeuwscootertocht Grano
Sneeuwscootertocht Grano

Deze dag heeft u ontbijt, lunch en diner bij Granö Beckasin Lodge. U kunt de ochtend en de middag vrij besteden, u kunt verschillende activiteiten boeken. Denk aan een sneeuwscootertocht met ijsvissen, of een sneeuwschoenwandeling in de natuur.


vlieg Umeå-Stockholm-Amsterdam
vlieg Umeå-Stockholm-Amsterdam

Na het ontbijt vliegt u met Finnair van Umeå via Helsinki naar Amsterdam. De vluchttijden zijn waarschijnlijk als volgt; 12.00 - 14.25 / 16.40-18.15 uur.


Winteractiviteiten Zweden

Zweden kent net als Noorwegen en Finland een lange traditie als het om wintersport gaat. Zowel skiën als langlaufen behoren vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.Wild Lapland reis Feles - Granö Beckasin

Granö Beckasin is een zeer bijzondere accommodatie in het zuiden van Zweeds Lapland. Ga het avontuur aan in het ongerepte noorden van Zweden en maak kennis met een stukje puur natuur. Tijdens deze reis maakt u een extra lange huskytocht van 3 dagen waarbij u ervaart hoe het is om een echte 'musher' te zijn. Wij nemen u graag mee de witte wereld in van Wild Lapland  om u een onvergetelijke tijd te bieden.

Wild Lapland- geplande reis

  • Heenreis: U vliegt vanaf Amsterdam via Helsinki naar Umeå
  • let op; vertrek op zondag
  • Transfer Umeå Airport naar Granö Beckasin Lodge
  • 3 nachten verblijf in 2 persoonskamer op basis van volpension.
  • 1 nacht verblijf in het vogelnest (aurora treehouse) (mogelijk om meer nachten te upgraden)
  • De andere 2 nachten verblijf in een tipi of wildernis hut tijdens 3 daagse hondensledetocht. 
  • Transfer Granö Beckasin Lodge naar Umeå Airport
  • Terugreis: U vliegt vanaf Umeå via Helsinki naar Amsterdam

Wild Lapland- uw accommodaties

  • U verblijft 3 nachten in een het Eco-hotel bij Granö Beckasin Lodge en 1 nacht in het Birdsnest. Alle accommodaties zijn voorzien van thee- en koffiefaciliteiten. De vogelnesten hangen tussen de pijnbomen en hebben eigen faciliteiten, een luxe en bijzondere overnachting. Granö ligt tussen Umeå en Lycksele, op de grens van Zweeds-Lapland. Granö ligt onder de poolcirkel maar heeft gemiddeld 4 van de 7 avonden noorderlicht.
  • U verblijft 1 nacht in een tipi of wildernis hut tijdens de 2 daagse hondensledetocht. De accommodatie is eenvoudig.

Wild Lapland- Highlights

• 3 daagse hondensledetocht met een nacht in het wild
•  Overnachting in Aurora Treehouse (vogelnest) 
• Optionele noorderlichtactiviteiten, sneeuwscootertochten, sneeuwschoenwandeling


Prijslijst Wild Lapland reis Feles, Noord-Zweden 7 dagen (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2020 2 personen single toeslag
Reissom per persoon in € vanafprijs vanafprijs
Mogelijk met vertrek op zondag 12/01 - 26/01 - 09/02- 16/02 - 01/03 - 15/03 2625 200
Birdsnest 1 nacht per persoon in € 66 99
Birdsnest 2 nachten per persoon in € 110 176
Winterkleding huur per persoon in € 55 -

Let op! In het hoogseizoen (zoals kerstvakantie / voorjaarsvakantie) gelden er hoge vluchttoeslagen en hanteren accommodaties ook hogere prijzen.
Prijzen voor deze periodes wijken dus af van onze standaard prijs.

Inclusief:

  De genoemde vliegreizen gebaseerd op het voordeligste tarief, incl. 1 stuk ruimbagage per persoon (is dit tarief niet meer beschikbaar, dan is het uitsluitend mogelijk te reizen tegen een toeslag), incl. luchthavenbelasting en tax. 

✓  Verblijf in de genoemde accommodatie o.b.v. volpension

✓  Genoemde excursies

✓  Genoemde transfers

Exclusief:

! Niet genoemde maaltijden 

! Niet genoemde excursies

! Verzekeringen

! Uitgaven van persoonlijke aard