Inari, Wilderness Hotel Inari

Wilderness Hotel Inari

Het Wilderness Hotel Inari ligt aan het prachtige Inari meer en heeft een adembenemend uitzicht. Het is de ideale locatie om het noorderlicht te spotten.

Het hotel heeft haar deuren geopend op 20 december 2017 en heeft 40 hotelkamers. Ook biedt het hotel Aurora cabins en houten cabins, waarbij u een panoramisch uitzicht heeft op het Inari meer.

Wilderness Hotel Inari is de ideale plek om winteractiviteiten en noorderlichtexcursies te doen.

Alle accommodaties van Wilderness Hotel Inari

  • Inari Wilderness Room: ruime kamers met veel comfort en uitstraling. 2 enkele bedden of een tweepersoons bed en een eigen badkamer.
  • Inari Log Cabin: ruime cabins met veel comfort en uitstraling. Een tweepersoons bed in een slaapkamer beneden, 2 of 3 eenpersoons bedden in de slaapvide en een slaapbank. Ingerichte keuken met eettafel, eigen badkamer met ensuite sauna en een openhaard. De Log Cabins hebben uitzicht op het Inarimeer of de Nukkumajoki rivier.
  • Inari Aurora Cabin: ruime cabins met uitzicht op de (sterren)hemel vanuit uw bed! Dit betekent ook dat u vanuit uw bed kunt genieten van het noorderlicht, op het moment dat dit magische natuurverschijnsel zich laat zien. Het glas zal, zelfs bij hele lage temperaturen, goed helder blijven, waardoor u op de meest comfortabele manier van het noorderlicht kunt genieten. De cabins hebben een tweepersoons bed en een eigen badkamer.

Wilderness Hotel Inari - restaurant

Het restaurant van het Wilderness Hotel Inari biedt een unieke eet ervaring met uitzicht op het prachtige meer van de Arctische wildernis. Geniet van traditionele sami-gerechten van lokale ingredi├źnten met verfrissende drankjes en cocktails. Het restaurant heeft een lounge met openhaard.┬á


Prijzen

Prijslijst Inari, Wilderness Hotel Inari (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Accommodatie, seizoen 2018/ 2019 Vanafprijs per accommodatie per nacht Tot Extra persoon per nacht
Inari Wilderness Room €180 €220 €55
Inari Log Cabin €359 €490 €55
Inari Aurora Cabin €279 €490 €90

Inari Wilderness Room: prijzen zijn op basis van 2 personen, maximale bezetting 3 personen. Inclusief ontbijt.

Inari Log Cabin: prijzen zijn op basis van 2 personen, maximale bezetting 6 personen.

Inari Aurora Cabin: prijzen zijn op basis van 2 personen, maximale bezetting 4 personen. Inclusief ontbijt.