Ivalo, Wilderness Hotel Nangu

De ideale locatie om het noorderlicht te spotten!

Bekijk foto's

Het Wilderness Hotel Nangu ligt aan de zuidkant van het prachtige Inarimeer en heeft een adembenemend uitzicht. Het is de ideale locatie om het noorderlicht te spotten. Het resort bestaat uit idyllische boomstam-gebouwen, die het hotel een typische Laplandsfeer geven. U bent hier op slechts 20 minuten rijden van Ivalo village en Nangu is het hele jaar door goed bereikbaar vanaf de luchthaven. Ook de omliggende gebieden zijn vanaf Wilderness Hotel Nangu goed te bereiken. Het hotel bestaat uit 24 hotelkamers, allemaal met ensuite badkamer. Wilderness Hotel Nangu is de ideale plek om winteractiviteiten en noorderlichtexcursies te doen. 

Accommodatie
» Nangu Panorama Log Cabin
De meest comfortabele accommodaties die Nangu aanbiedt. Deze kamers hebben een tweepersoons bed, eigen badkamer en een privé-sauna. Ook hebben deze kamers een groot panoramaraam, gericht op het Inarimeer. Dit biedt naast een waanzinnig uitzicht ook de kans om het noorderlicht op een comfortabele manier te ervaren.
» Nangu Superior Room
Deze kamers hebben een mooi uitzicht op het Inarimeer en bieden veel privacy. Ze liggen in een apart gebouw, in de hoteltuin. Elke kamer heeft een eigen ingang en een panoramaraam. Zo kunt u naast het uitzicht op het meer, ook genieten van het noorderlicht op het moment dat dit bijzondere natuurverschijnsel zich laat zien. Elke kamer heeft een tweepersoons bed en een eigen badkamer.
» Nangu Wilderness Room
De hotelkamers bevinden zich in twee gebouwen met traditionele boomstammuren, in de tuin van het hotel. De kamers hebben een tweepersoons bed en een eigen badkamer. 
» Nangu Aurora Log Cabin
De cabin heeft een traditionele uitstraling met boomstammuren. In elke cabin een 2 persoonsbed en een openhaard. De cabins hebben eigen badkamer met douche en toilet. Met een schitterend zicht op de hemel vanaf uw bed is dit een romantische plaats om te overnachten.

Omgeving
Het restaurant van het Wilderness Hotel Nangu biedt een unieke eetervaring in een prachtig, gezellig ingericht gebouw van boomstammen en met veel ramen. Geniet van traditionele gerechten die zijn geïnspireerd door de Lapse keuken, met verfrissende drankjes en cocktails. Het menu verandert dagelijks en geeft u elke dag genoeg opties om uit te kiezen. Het restaurant heeft ook een gezellige lounge met openhaard.

Prijzen

Periode Nangu Panorama Log Cabin Nangu Superior Room Nangu Wilderness Room Nangu Aurora Log Cabin
nov - apr Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag


Deze accommodatie is opgenomen in de volgende reizen

Lapland reis Finland Arvid incl. activiteiten

Adembenemend wit landschap en minimaal 1 meter sneeuw: een fantastische ervaring inclusief activiteiten!

 • Fins Lapland
 • Noorderlicht
 • Meerdere activiteiten
 • 7 dagen
 • nov - mrt
 • Vanaf € 2405

Fins Lapland reis Arvo incl. activiteiten 5 dagen

Een 5-daagse reis naar Fins Lapland. Deze reis is inclusief activiteiten en volpension.

 • Fins Lapland
 • Hondensledetocht
 • Rendieren
 • 5 dagen
 • nov - mrt
 • Vanaf € 1915