Winter paradijs Noord-Zweden reis Helga - 8 dagen

Winter paradijs Noord-Zweden, 8 dagen

vlieg Amsterdam-Stockholm-Umeå
vlieg Amsterdam-Stockholm-Umeå

U vliegt met SAS van Amsterdam via Stockholm naar Umeå. De vluchttijden zijn waarschijnlijk als volgt: 11.10-13.10 / 14.30-15.35 uur. Na uw vlucht wordt u naar uw accommodatie in Granö gebracht, de transfer duurt ongeveer 1 uur.


Grano, Grano Beckasin Lodge
Grano, Grano Beckasin Lodge

Na aankomst op vliegveld Umeå staat een medewerker van Granö Beckasin Lodge klaar om u naar uw accommodatie te brengen. U krijgt uw kamer in het Eco-hotel toegewezen en kunt kleding passen als u dat graag wilt huren. 's Avonds wordt in het restaurant het diner geserveerd.


Sneeuwschoenwandelen Grano
Sneeuwschoenwandelen Grano

Na het ontbijt, heeft u een 2 uur durende sneeuwschoenwandeling. Tijdens deze wandeling leert u de omgeving kennen, en komt u meer te weten over de bossen en de geschiedenis van Lapland. Na deze sneeuwschoenwandeling heeft u een lunch en de rest van de middag vrije tijd. 's Avonds een diner.


Hondensledetocht Grano
Hondensledetocht Grano

Na het ontbijt, vertrekt u voor een 5-6 uur durende hondensledetocht. Deze tocht is inclusief een windernis lunch. Na deze leuke dag, kunt u terug bij Granö Beckasin Lodge genieten van een diner.


Sneeuwscootertocht Grano
Sneeuwscootertocht Grano

Na het ontbijt vertrekt u voor een 5-6 uur durende sneeuwscootertocht. Deze tocht is inclusief een wildernis lunch en u gaat ijsvissen. Na deze spannende dag, kunt u terug bij Granö Beckasin Lodge genieten van een diner.


Sami Ski Grano
Sami Ski Grano

Na het ontbijt gaat u de natuur in op ski's, onder begeleiding van een Sami-gids. Tijdens een mooie 2,5 uur durende tocht leert u van de gids meer over de Arctische fauna in de omgeving van Grano, maar ook over zijn leven en het leven van zijn voorouders. Na de tocht kunt u bij Grano genieten van een lunch en 's middags heeft u tijd voor uzelf. Het diner vindt ook plaats bij Grano en 's avonds is er een noorderlichtsafari, die gedeeltelijk per auto en gedeeltelijk op sneeuwschoenen gedaan zal worden.


Samicultuur Grano
Samicultuur Grano

Na het ontbijt, is het tijd om meer te leren over de Sami cultuur. U zult in 3 uur uitleg krijgen door traditionele Sami mensen en u kunt proeven van Sami eten. De hele middag heeft u tijd voor uzelf, diner is weer bij Grano.


Grano, Grano Beckasin Lodge
Grano, Grano Beckasin Lodge

Deze dag heeft u helemaal vrij te besteden. U kunt op eigen gelegenheid nog activiteiten doen, of zelf een dagje van de sneeuw genieten. Ontbijt, lunch en diner bij de lodge.


vlieg Umeå-Stockholm-Amsterdam
vlieg Umeå-Stockholm-Amsterdam

U vliegt met SAS van Umeå via Stockholm naar Amsterdam. De vluchttijden zijn waarschijnlijk als volgt; 09.45-10.45 / 16.10-18.15 uur.


Winteractiviteiten Zweden

Zweden kent net als Noorwegen en Finland een lange traditie als het om wintersport gaat. Zowel skiën als langlaufen behoren vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.Winter paradijs Granö Beckasin

Granö Beckasin is een bijzondere accommodatie in het zuiden van Zweeds Lapland. Ga het avontuur aan in het ongerepte noorden van Zweden en maak kennis met een stukje puur natuur. Geniet in het winterparadijs van een dagtocht per sneeuwscooter, een dagtocht per hondenslee, een sneeuwschoenwandeling, de Sami-cultuur en meer. Tijdens deze reis heeft u een vol weekprogramma in een prachtig winter paradijs.

Winter paradijs - geplande reis

De planning van deze 8-daagse reis naar het winterparadijs Noord-Zweden is als volgt:

 • Heenreis: U vliegt vanaf Amsterdam via Stockholm naar Umeå.
 • let op; vertrek op maandag
 • Transfer Umeå Airport naar Granö Beckasin Lodge
 • 7 nachten verblijf in 2 persoonskamer op basis van volpension. Er is een mogelijkheid om te upgraden naar verblijf in vogelnest.
 • Sneeuwschoenwandelen (2 uur)
 • Hondensledetocht (5-6 uur) incl lunch
 • Sneeuwscootertocht (5-6 uur) incl ijsvissen en lunch
 • Sami ski (2,5 uur)
 • Noorderlichtsafari per auto & sneeuwschoenen
 • Sami cultuur en proeverij van Sami eten (3 uur)
 • Transfer Granö Beckasin Lodge naar Umeå Airport
 • Terugreis: U vliegt vanaf Umeå via Stockholm naar Amsterdam

Winter paradijs - uw accommodaties

U verblijft 7 nachten in een het Eco-hotel bij Granö Beckasin Lodge. (Indien gewenst en beschikbaar is het ook mogelijk om 1 of 2 nachten in een Birdsnest te overnachten). Alle accommodaties zijn voorzien van thee- en koffiefaciliteiten. De vogelnesten hangen tussen de pijnbomen en hebben eigen faciliteiten, een luxe en bijzondere overnachting.
Granö ligt tussen Umeå en Lycksele, op de grens van Zweeds-Lapland. Granö ligt onder de poolcirkel maar heeft gemiddeld 4 van de 7 avonden noorderlicht.

Winter paradijs - highlights

 • weekprogramma vol met activiteiten: sneeuwschoenwandelen, hondensledetocht, sneeuwscootertocht, ijsvissen, sami ski, sami cultuur, noorderlichtsafari
 • optionele noorderlichtactiviteiten

Prijslijst Winter paradijs Noord-Zweden reis Helga - 8 dagen (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 personen single toeslag
Reissom per persoon in € vanafprijs vanafprijs
21/2-17/3 2030 231
2/1-20/2 en 18/3-2/4 1875 231
Birdsnest 1 nacht per persoon in € 66 99
Birdsnest 2 nachten per persoon in € 110 176
Winterkleding huur per persoon in € 55 -

Let op! In het hoogseizoen (zoals kerstvakantie / voorjaarsvakantie) gelden er hoge vluchttoeslagen en hanteren accommodaties ook hogere prijzen.
Prijzen voor deze periodes wijken dus af van onze standaard prijs.

Inclusief:

  De genoemde vliegreizen gebaseerd op het voordeligste tarief, incl. 1 stuk ruimbagage per persoon (is dit tarief niet meer beschikbaar, dan is het uitsluitend mogelijk te reizen tegen een toeslag), incl. luchthavenbelasting en tax. 

✓  Verblijf in de genoemde accommodatie o.b.v. volpension

✓  Genoemde excursies

✓  Genoemde transfers

Exclusief:

! Niet genoemde maaltijden 

! Niet genoemde excursies

! Verzekeringen

! Uitgaven van persoonlijke aard