Winter paradijs Noord Zweden 8 dagen

Winter paradijs Noord Zweden 8 dagen

Grano, Grano Beckasin Lodge
Grano, Grano Beckasin Lodge

Na aankomst op vliegveld Umeå verzorgen wij de transfer naar Granö Beckasin Lodge, waar u uw gids zult leren kennen. U krijgt uw kamer in het Eco-hotel toegewezen en kunt kleding passen als u dat graag wilt huren. 's Avonds wordt in het restaurant het diner geserveerd.


Sneeuwschoenwandelen Grano
Sneeuwschoenwandelen Grano

Na het ontbijt, heeft u een 2 uur durende sneeuwschoenwandeling. Tijdens deze wandeling leert u de omgeving kennen, en komt u meer te weten over de bossen en de geschiedenis van Lapland. Na deze sneeuwschoenwandeling heeft u een lunch en de rest van de middag vrije tijd. 's Avonds een diner.


Hondensledetocht Grano
Hondensledetocht Grano

Na het ontbijt, vertrekt u voor een 5-6 uur durende hondensledetocht. Deze tocht is inclusief een windernis lunch. Na deze leuke dag, kunt u terug bij Granö Beckasin Lodge genieten van een diner.


Sneeuwscootertocht Grano
Sneeuwscootertocht Grano

Na het ontbijt vertrekt u voor een 5-6 uur durende sneeuwscootertocht. Deze tocht is inclusief een wildernis lunch en u gaat ijsvissen. Na deze spannende dag, kunt u terug bij Granö Beckasin Lodge genieten van een diner.


Samicultuur Grano
Samicultuur Grano

Na het ontbijt, is het tijd om meer te leren over de Sami cultuur. U zult in 3 uur uitleg krijgen door traditionele Sami mensen en u kunt proeven van Sami eten.


Grano, Grano Beckasin Lodge
Grano, Grano Beckasin Lodge

Deze dag heeft u helemaal vrij te besteden. U kunt op eigen gelegenheid nog activiteiten doen, of zelf een dagje van de sneeuw genieten.


Umeå
Umeå

Ontbijt Afhankelijk van de vluchttijden zal na het ontbijt de transfer naar het vliegveld plaatsvinden.


Winteractiviteiten Zweden

Zweden kent net als Noorwegen en Finland een lange traditie als het om wintersport gaat. Zowel skiën als langlaufen behoren vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.Winter paradijs Granö Beckasin

Vrijwel iedereen wil het een keer in zijn leven meegemaakt hebben: koude temperaturen (soms tot wel -30), een adembenemend wit landschap en minimaal één meter sneeuw. Met deze noorderlichtreis in Zweeds Lapland is dit alles mogelijk in combinatie met fantastische activiteiten. Sneeuwscooter safari’s, husky sledetochten, ijsvissen, sneeuwschoen wandelen en niet te vergeten skiën. Deze Winter Paradijs biedt u een fantastische ervaring van dit alles. Wij nemen u graag mee de witte wereld van Lapland in om u en evt. uw kinderen een onvergetelijke tijd te bieden.

Winter paradijs- geplande reis

Een 8 daagse reis naar het winter paradijs in Noord Zweden.
Heenreis: U vliegt vanaf Amsterdam via Stockholm (soms met een extra overnachting) naar Umeå. Vanuit Umeå volgt een transfer naar Granö Beckasin Lodge.
U wordt verwelkomt bij Granö Beckasin Lodge, waar u 7 nachten zult gaan verblijven. De komende dagen zullen in het teken van diverse activiteiten staan, u kunt hierbij aan ijsvissen, een sneeuwscooter- en husky safari denken. Dit is een kant en klaar pakket. Granö Beckasin Lodge biedt nog veel meer activiteiten aan en we kunnen ook pakketten op maat voor u samenstellen. Ook ligt er in de wintermaanden altijd sneeuw in Zweeds Lapland. Het kan er erg koud worden, maar door de droge lucht voelt het minder koud aan. Het is vaak helder weer met een hemelsblauwe lucht, waardoor u zich in een waar sprookje voelt.
Terugreis: U vliegt vanaf Umeå (soms met een extra overnachting) via Stockholm naar Amsterdam.
De vertrekdag is maandag. (08/01/2018 - 02/04/2018)

Winter paradijs- uw accommodaties

U verblijft 7 nachten in een het Eco-hotel bij Granö Beckasin Lodge. (Indien gewenst en beschikbaar is het ook mogelijk om 1 of 2 nachten in het Birdsnest te overnachten).
Het arrangement is inclusief:
• Opgemaakte bedden, handdoeken en eindschoonmaak
• 7 nachten verblijf in het Eco-hotel
• Transfer van en naar de luchthaven
• Volpension (ontbijt, lunch en diner)
• Wifi
• Alle activiteiten welke vermeld staan in het programma
• Begeleiding van een gids gedurende de activiteiten

Winter paradijs- Highlights

• Halve dag hondensledetocht
• Halve dag sneeuwscootertocht
• Optionele noorderlicht activiteiten

Prijslijst Winter paradijs Noord Zweden 8 dagen (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 personen single toeslag
Reissom per persoon in €
21/2-17/3 2099 154
2/1-20/2 en 18/3-2/4 1999 154
Birdsnest 1 nacht per persoon in € 66 99
Birdsnest 2 nachten per persoon in € 110 176
Winterkleding huur per persoon in € 55 55

Inclusief:

  De genoemde vliegreizen gebaseerd op het voordeligste tarief, incl. 1 stuk ruimbagage per persoon (is dit tarief niet meer beschikbaar, dan is het uitsluitend mogelijk te reizen tegen een toeslag), incl. luchthavenbelasting en tax. 

✓  Verblijf in de genoemde accommodatie o.b.v. volpension

✓  Genoemde excursies

✓  Genoemde transfers

Exclusief:

! Niet genoemde maaltijden 

! Niet genoemde excursies

! Verzekeringen

! Uitgaven van persoonlijke aard