Noorderlichtreis Mizar incl activiteiten: 5 dagen

Mizar, 5-daagse Noorderlichtreis inclusief activiteiten (vertrek donderdag)

Noorderlichtreis
Grano, Grano Beckasin Lodge
Grano, Grano Beckasin Lodge

Na aankomst op vliegveld Umeå verzorgen wij de transfer naar Granö Beckasin Lodge, waar u uw gids zult leren kennen. U krijgt uw kamer in het Eco-hotel toegewezen en kunt kleding passen als u dat graag wilt huren. 's Avonds wordt in het restaurant het diner geserveerd.


Sneeuwscootertocht Grano
Sneeuwscootertocht Grano

U geniet eerst van het ontbijt. Uw gids legt u daarna alles uit over het besturen van een sneeuwscooter. U krijgt winterkleding en mag vooraf aan de tocht een aantal proefrondes over het terrein rijden om te wennen aan de sneeuwscooter*. 2 volwassenen per sneeuwscooter (onderweg mogelijkheid tot wisselen).

*Autorijbewijs verplicht. We maken een 3 uur durende tocht door het witte landschap van Zweeds Lapland. Onderweg zal gestopt worden om te gaan ijsvissen. Bij terugkomst lunch bij Granö Beckasin Lodge, waar 's avonds ook het diner plaatsvindt.


Hondensledetocht Grano
Hondensledetocht Grano

Ontbijt en daarna vertrek naar de huskyfarm, waar u uw winterkleding kunt passen. U deelt de slede tijdens de tocht en halverwege wordt er gewisseld van bestuurder. Het betreft een 3 uur durende tocht. Bij terugkomst mag u helpen met het verzorgen van de honden. 's Middags lunch en 's avonds diner bij Granö Beckasin Lodge.


vlieg Umeå-Stockholm-Amsterdam
vlieg Umeå-Stockholm-Amsterdam

Het laatste ontbijt in Zweden. Afhankelijk van de vluchttijden zal na het ontbijt de transfer naar het vliegveld plaatsvinden.


Winteractiviteiten Zweden

Zweden kent net als Noorwegen en Finland een lange traditie als het om wintersport gaat. Zowel skiën als langlaufen behoren vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.Noorderlichtreis incl. activiteiten

Vrijwel iedereen wil het een keer in zijn leven meegemaakt hebben: koude temperaturen (soms tot wel -30), een adembenemend wit landschap en minimaal één meter sneeuw. Met deze noorderlichtreis in Zweeds Lapland is dit alles mogelijk in combinatie met fantastische activiteiten. Sneeuwscootersafari’s, huskysledetochten, ijsvissen, sneeuwschoenwandelen en ,niet te vergeten, skiën.  Deze noorderlichtreis biedt u een fantastische ervaring van dit alles. Wij nemen u graag mee de witte wereld van Lapland in om u en eventueel uw kinderen een onvergetelijke tijd te bieden.

Noorderlichtreis - geplande reis

Een 5-daagse noorderlichtreis in Zweeds lapland.
Heenreis: U vliegt vanaf Amsterdam via Stockholm (soms met een extra overnachting) naar Umeå. Vanuit Umeå volgt een transfer naar Granö Beckasin Lodge.

U wordt verwelkomd bij Granö Beckasin Lodge, waar u 4 nachten zult verblijven. De komende dagen zullen in het teken staan van diverse activiteiten. U kunt hierbij denken aan ijsvissen, een sneeuwscootersafari en een huskysafari. Dit is een kant en klaar pakket. Granö Beckasin Lodge biedt nog veel meer activiteiten aan en we kunnen ook pakketten op maat voor u samenstellen.

In de wintermaanden ligt er altijd sneeuw in Zweeds Lapland. Het kan er erg koud worden, maar door de droge lucht voelt het minder koud aan. Het is vaak helder weer met een hemelsblauwe lucht, waardoor u zich als in een waar sprookje voelt.

Terugreis: U vliegt vanaf Umeå (soms met een extra overnachting) via Stockholm naar Amsterdam.

Noorderlichtreis - uw accommodaties

U verblijft 4 nachten in een het Eco-hotel bij Granö Beckasin Lodge. (Indien gewenst en beschikbaar is het ook mogelijk om 1 of 2 nachten in het Birdsnest te overnachten).  

Het arrangement is inclusief:
• Opgemaakte bedden, handdoeken en eindschoonmaak
• 4 nachten verblijf in het Eco-hotel
• Transfer van en naar de luchthaven
• Alle in het programma genoemde maaltijden
Wifi
• Transfer naar de huskyfarm
• Alle activiteiten die vermeld staan in het programma
• Begeleiding van een gids gedurende de activiteiten


Prijslijst Noorderlichtreis Mizar incl activiteiten: 5 dagen (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Vertrekdag: donderdag Op basis van 2 personen Single toeslag
Reissom per persoon in €
21/2 - 17/3 1099 132
2/1-20/2 en 18/3-2/4 999 132
Birdsnest 1 nacht per persoon in € 66 99
Birdsnest 2 nachten per persoon in € 110 176
Winterkleding huur per persoon in € 55

Inclusief:

  De genoemde vliegreizen gebaseerd op het voordeligste tarief, incl. 1 stuk ruimbagage per persoon (is dit tarief niet meer beschikbaar, dan is het uitsluitend mogelijk te reizen tegen een toeslag), incl. luchthavenbelasting en tax. 

✓  Verblijf in de genoemde accommodatie o.b.v. volpension

✓  Genoemde excursies (Sneeuwscootersafari met ijsvissen en hondensledetocht).

✓  Genoemde transfers

Exclusief:

! Niet genoemde maaltijden 

! Niet genoemde excursies

! Verzekeringen

! Uitgaven van persoonlijke aard