Winterreis Noorwegen, 8-daagse reis Biera

Winterreis Noorwegen, 8-daagse reis

vlieg Amsterdam - Bergen
vlieg Amsterdam - Bergen

U vertrekt vanuit Amsterdam met het vliegtuig naar Bergen. Wij adviseren om te vliegen in de morgen 07.45-09.30 uur met KLM.


Bergen
Bergen

Na aankomst in Bergen is het mogelijk om de reis te verlengen met één of meerdere overnachtingen in Bergen.

Als u niet in Bergen overnacht, gaat u per transfer van de luchthaven naar Myrkdalen Mountain Resort.


Myrkdalen, Myrkdalen Mountain Resort
Myrkdalen, Myrkdalen Mountain Resort

U verblijft 7 nachten bij Myrkdalen Mountain Resort. U kan ervoor kiezen om te verblijven in het hotel op basis van halfpension. U mag elke dag kiezen in welk restaurant u gaat eten. Het resort beschikt op dit moment over 3 verschillende restaurants. U kan ook kiezen voor een verblijf in een appartement op basis van zelf catering. Eindschoonmaak en bedlinnen is inbegrepen. (prijzen op aanvraag). Tijdens uw verblijf is een skipas voor 7 dagen inbegrepen.


Bergen
Bergen

De laatste dag heeft u een transfer vanaf Myrkdalen Mountain Resort naar de luchthaven.


vlieg Bergen - Amsterdam
vlieg Bergen - Amsterdam

U vliegt van Bergen terug naar Amsterdam. Wij adviseren om te vliegen in de avond 18.00-19.50 uur met KLM.Winterreis Noorwegen

Hoewel veel Nederlandse skiërs een voorkeur hebben aan de doorsnee Alpen, zijn er op andere plekken in Europa ook zeker prachtige wintersportgebieden. Zo ook in Noorwegen, een land waar een weekje skiën toch iets anders beleefd wordt. De omgeving is hier net iets mooier, de sneeuw net iets beter en het seizoen duurt net iets langer. Skigebieden als Myrkdalen bieden in veel opzichten meer dan de Alpen. Myrkdalen ligt dichtbij de bekende Naerøfjord en heeft 30km aan pistes. Mrykdalen heeft als wens het grootste wintersportgebied van Noorwegen te worden en ze hebben nog meerdere bergen die ze mogen openen. In de nabije toekomst zullen er meer liften gebouwd worden zodat er veel meer pistes bij komen. Hoewel de bergen niet heel hoog zijn is het hier een sneeuwparadijs . Tot in mei zijn er uitstekende wintersportmogelijkheden. Myrkdalen bestaat pas als wintersportgebied sinds 2002. Geniet van een fantastische winterreis Noorwegen .

Winterreis Noorwegen- geplande reis

  • Heenreis: Vanuit Amsterdam vliegt u naar Bergen.
  • Vanaf het vliegveld van Bergen gaat u per transfer naar Myrkdalen.
  • U verblijft 7 nachten in een 2-persoons kamer op basis van halfpension
  • Incl 7 dagen skipas
  • Terugreis: Vanuit Myrkdalen transfer naar de luchthaven van Bergen. Vanuit Bergen vliegt u terug naar Amsterdam.

Winterreis Noorwegen - uw accommodatie

De moderne accommodaties getuigen van een recente bouw. Veel resorts en appartementen zijn gebouwd voor gezinnen. Skiën in Myrkdalen is voor jong en oud een groot plezier. Myrkdalen Fjellandsby biedt zowel kamers als appartementen met eigen kookgelegenheid. Alle accommodaties zijn voorzien van een flatscreen-tv en een eigen badkamer met een douche. De appartementen bevinden zich op minder dan 10 minuten lopen van het hoofdgebouw en hebben een kitchenette met een magnetron, een koffiezetapparaat en een vaatwasser. Het hotel heeft 3 eigen restaurants. De gerechten variëren van pizza's tot lokale à-la-cartegerechten. In de bar met volledige vergunning kunt u terecht voor après-ski en drankjes.

Prijslijst Winterreis Noorwegen, 8-daagse reis Biera (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

2019-2020 Reissom per persoon in €
3/1 - 2/2 1355
1/12 - 27/12 & 3/2 - 22/2 & 1/3 - 4/4 1450
28/12 - 2/1 & 23/2 - 29/2 1765
5/4 - 12/4 1855

Let op! In het hoogseizoen (zoals kerstvakantie / voorjaarsvakantie) gelden er hoge vluchttoeslagen en hanteren accommodaties ook hogere prijzen.
Prijzen voor deze periodes wijken dus af van onze standaard prijs.

Inclusief:

  De genoemde vliegreizen gebaseerd op het voordeligste tarief, incl. 1 stuk ruimbagage per persoon (is dit tarief niet meer beschikbaar, dan is het uitsluitend mogelijk te reizen tegen een toeslag), incl. luchthavenbelasting en tax. 

✓  7 nachten verblijf in de genoemde accommodatie o.b.v. halfpension

✓  7 dagen skipas

✓  Genoemde transfers

Exclusief:

! Niet genoemde excursies

! Verzekeringen

! Uitgaven van persoonlijke aard

Let op:

! De reis kan aangepast worden naar uw wens, met bijvoorbeeld een overnachting in Bergen. U kan er ook voor kiezen om met de boot van Hirtshals naar Bergen te varen en met eigen auto naar Myrkdalen te rijden. Prijzen hiervoor zijn op aanvraag.