Wintersport Finland


Er zijn van die ervaringen die je nooit meer vergeet en een wintervakantie naar Fins Lapland is daar één van! Ook al bent u een fanatieke skiër u zou echt eens een wintervakantie in moeten ruilen voor een reis naar het hoge noorden. U zult zeker geen spijt krijgen! De wit besneeuwde dennen lijken uit een sprookjesboek te komen, zeker met het prachtige licht van een ondergaande zon! We kunnen alles voor u regelen, wat dacht u van een sneeuwscootertocht of een heerlijke tocht met dolenthousiaste husky’s voor een hondenslede waarmee u een tocht maakt door het pure landschap waarbij u kunt genieten van de winterse stilte. In Rovaniemi kunt u ook nog een bezoekje brengen aan de Kerstman. Boek een nacht in een ijshotel of tipi! Vanzelfsprekend sluit u een actieve dag af met een heerlijk saunabezoek!

Staat uw bestemming er niet bij vraag dan aan Esther of Michelle om een reis voor u samen te stellen die bij uw wensen past, we maken dan graag een reisvoorstel voor u op maat!

Levi
Levi is het grootste, meest populaire en snelst groeiende wintersportresort in Finland. Het ligt in Lapland, net onder de 68e breedtegraad, dus binnen de poolcirkel. Wintersportgebied Levi biedt veel mogelijkheden om te skiën en te langlaufen. Levi beschikt over 47 skipistes en 26 skiliften waarvan 15 pistes zijn verlicht en beschikken over sneeuwkanonnen. Verder zijn er 230 km langlaufpistes voor de liefhebbers

Ruka/Kuusamo
Het net onder de poolcirkel gelegen Kuusamo is een ideale bestemming voor een actieve wintervakantie! 25 km ten noorden van Kuusamo ligt Ruka, het grootste skigebied van Finland waar enkele skiliften u naar de top van de heuvel Rukatunturi brengen waar vanaf 29 afdalingen u weer naar beneden voeren. Op het kristalheldere, bevroren meer Kitkajärvi zijn uitstekende ijsvismogelijkheden maar u kunt hier uiteraard ook een prachtige langlauftocht maken!


Wintersport Ruka

Wintersport gebied Ruka is gelegen in het oosten van Finland op maar 25 kilometer vanaf de grens met Rusland. Behalve skiën, snowboarden en langlaufen, kunt u nog andere winterse activiteiten ondernemen in Ruka.Wintersport Levi

Wintersport gebied Levi is het grootste, meest populaire en snelst groeiende wintersportresort in Finland. Het skigebied beschikt over 47 skipistes en 26 skiliften waarvan 15 pistes zijn verlicht en beschikken over sneeuwkanonnen.