Norgereiser Spitsbergen aanbiedingen

Wintersport Finland


Er zijn van die ervaringen die je nooit meer vergeet en een wintervakantie naar Fins Lapland is daar één van! Ook al bent u een fanatieke skiër u zou echt eens een wintervakantie in moeten ruilen voor een reis naar het hoge noorden. U zult zeker geen spijt krijgen! De wit besneeuwde dennen lijken uit een sprookjesboek te komen, zeker met het prachtige licht van een ondergaande zon! We kunnen alles voor u regelen, wat dacht u van een sneeuwscootertocht of een heerlijke tocht met dolenthousiaste husky’s voor een hondenslede waarmee u een tocht maakt door het pure landschap waarbij u kunt genieten van de winterse stilte. In Rovaniemi kunt u ook nog een bezoekje brengen aan de Kerstman. Boek een nacht in een ijshotel of tipi! Vanzelfsprekend sluit u een actieve dag af met een heerlijk saunabezoek!

Staat uw bestemming er niet bij vraag dan aan Esther of Michelle om een reis voor u samen te stellen die bij uw wensen past, we maken dan graag een reisvoorstel voor u op maat!

Inari
Een onvergetelijke reis naar Fins Lapland incl. activiteiten, wie wilt dat nou niet? Koude temperaturen (soms tot wel -30), een adembenemend wit landschap en minimaal één meter sneeuw. Het dorp is het centrum van de Sami cultuur. Fins Lapland biedt u een fantastische ervaring. Inari is een ideale locatie om het Noorderlicht te spotten.

Kuusamo
Het net onder de poolcirkel gelegen Kuusamo is een ideale bestemming voor een actieve wintervakantie! 25 km ten noorden van Kuusamo ligt Ruka, het grootste skigebied van Finland waar enkele skiliften u naar de top van de heuvel Rukatunturi brengen waar vanaf 29 afdalingen u weer naar beneden voeren. Op het kristalheldere, bevroren meer Kitkajärvi zijn uitstekende ijsvismogelijkheden maar u kunt hier uiteraard ook een prachtige langlauftocht maken!