Norgereiser Spitsbergen aanbiedingen

Wintersport Geilo

Maak kennis met Geilo! Dit skigebied biedt uitdaging voor elk niveau! Dit is het oudste skioord van Noorwegen, ligt op ca. 800 meter hoogte en is geschikt voor het hele gezin. Aan beide kanten van het dal zijn er skiliften met volop mogelijkheden voor de alpine-skiĆ«r. In totaal zijn er 17 liften en 39 pistes, waarvan enkelen er 's avonds 8 verlicht zijn. Er zijn drie snowboardparken met halfpipes. Voor de langlaufer is er ca. 500 kilometer aan loipes door het dal, de bossen en de hoogvlakte, hiervan is 's avonds 5 kilometer verlicht. 
Winteractiviteiten Noorwegen

Naast het Noorderlicht is er in Noord Noorwegen nog veel meer te beleven, u kunt genieten van de besneeuwde berglandschappen in het bijzondere winterlicht en van de vele outdoor activiteiten.
Wintersportgebied Geilo

Geilo is het oudste skioord van Noorwegen, ligt op ca. 800 meter hoogte en hierdoor is er sneeuw van november tot eind april. Dit skigebied biedt uitdaging voor elk niveau! Aan beide kanten van het dal zijn er skiliften met volop mogelijkheden voor de alpine-skiër. Ook is er een groot loipe netwerk voor de langlaufer!GEILO, HAVSDALSGRENDA*

Havsdalsgrenda bestaat uit 94 luxe appartementen en ligt op slechts vier meter van de skipistes en tien minuten van het centrum van Geilo. Dit is een echt vakantieparadijs in de bergen met alle comfort om te ontspannen.