Wintersportgebied Geilo

Bekijk foto's
Maak kennis met Geilo! Dit skigebied biedt uitdaging voor elk niveau en is het oudste skioord van Noorwegen. Wintersportgebied Geilo is gelegen tussen de Hardangervidda en het Hallingskarvet op bijna 800 meter hoogte. Hierdoor is er sneeuw van november tot eind april.

Aan beide kanten van het dal zijn er skiliften met volop mogelijkheden voor de alpine-skiër. In totaal zijn er 17 liften en 39 afdalingen, waarvan enkelen er 's avonds 8 verlicht zijn. Er zijn vijf snowboardparken met halfpipes, er zijn uitgebreide kiteski mogelijkheden en freestylers kunnen terecht in één van de sneeuwparken. Voor de langlaufer is er meer dan 215 kilometer aan loipes door het dal, de bossen en over de hoogvlakte, hiervan is 's avonds 5 kilometer verlicht. Voor de kinderen is er naast een speciale kinderlift en kinderpiste een crèche en de gezellige Trollklubb. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals hondensledetochten, nacht skiën, arrensledetochten, rodelen, ijsklimmen en sneeuwscootertochten. In het dorp zijn meerdere restaurants en uitgaansmogelijkheden.


Geilo, Havsdalsgrenda*

Havsdalsgrenda bestaat uit 94 luxe appartementen en ligt op slechts vier meter van de skipistes. Dit is een echt vakantieparadijs in de bergen.

Hondensledetocht Geilo

Geilo is een bekend skigebied in Noorwegen, ook perfect voor een hondensledetocht.

Sneeuwscootertocht Geilo

Ontdek sneeuwzeker skigebied Geilo per sneeuwscooter.

Sneeuwschoenwandelen Geilo

Sneeuwschoenwandelen Geilo is de ideale manier om op een leuke manier het gebied beter te verkennen.

Geilo, Dr. Holms Hotel

Het Dr. Holms Hotel is gunstig gelegen voor alles dat Geilo te bieden heeft, het ligt in het centrum van Geilo en dichtbij de Hardangervidda.

  • Vanaf € 90