Wintersportgebied Levi

Bekijk foto's

Wintersportgebied Levi is het grootste, meest populaire en snelst groeiende wintersportresort in Finland. Het ligt in Lapland, net onder de 68e breedtegraad, dus binnen de poolcirkel. Wintersportgebied Levi biedt veel mogelijkheden om te skiën en te langlaufen. Levi beschikt over 47 skipistes en 26 skiliften waarvan 15 pistes zijn verlicht en beschikken over sneeuwkanonnen. Verder zijn er 230 km langlaufpistes voor de liefhebbers.

Het voordeel van Levi is dat een aantal skiliften direct vanuit het centrum naar de top van de berg gaat. Het is dus mogelijk om binnen enkele meters vanuit het hotel op de lange latten te staan. Naast skiën en langlaufen is er tijdens een wintersportvakantie in Levi ook genoeg te doen. U kunt denken aan verschillende winterexcursies, zoals een hondensledetocht, sneeuwscootertocht of sneeuwschoenwandelen. Wat een winterreis naar Levi nog meer bijzonder maakt: Kans op noorderlicht!


Hondensledetocht Levi

Levi is een rustige omgeving en heeft een prachtig berglandschap voor hondesledetochten.

Levi, Hullu Poro

Het Hullu Poro Hotel is gelegen in het hart van Levi dorp. Het heeft een gunstige ligging in het hart van het skigebied Levi.

Levi, Golden Crown Levin Iglut

Het Golden Crown - Levin Iglut biedt volledig geïsoleerde en verwarmde glazen iglo's in een oase van rust bovenop de Utsuvaara Fell, in Fins Lapland.

Levi, Hullu Poro appartementen

Het Hullu Poro Hotel is gelegen in het hart van Levi dorp. Het heeft een gunstige ligging in het hart van het skigebied Levi.

Noorderlichtsafari Levi

Levi is een waar paradijs om naar het noorderlicht te gaan zoeken.

Sirkka, Sokos hotel Levi

Het Sokos hotel Levi ligt in, het skigebied van Finland, Levi in een rustige omgeving en prachtig berglandschap.

Sneeuwscootertocht Levi

In Levi kunt u genieten van activiteiten in een ongerept landschap; maak een sneeuwscootertocht!

Rendiersafari Levi

Bezoek een rendierfarm en maak een korte sledetocht in Levi.