Wintersportreis Hafjell, 8-daagse reis Karl

Wintersportreis Hafjell, 8-daagse reis

16.30 uur vertrek per DFDS Seaways van Kopenhagen naar Oslo
16.30 uur vertrek per DFDS Seaways van Kopenhagen naar Oslo

Uw overtocht vertrekt om 16.30 uur vanuit Kopenhagen en u komt de volgende ochtend om 09.45 uur aan in Oslo. Het is verstandig om maaltijden op voorhand te reserveren, wij kunnen u daarmee van dienst zijn.


Wintersportgebied Hafjell
Wintersportgebied Hafjell

Hafjell is een fantastisch wintersportgebied voor het hele gezin. Er is een zeer gevarieerd ski- en snowboardaanbod. Er gaat een gondel naar de top van de berg Hafjell waar direct allerlei skimogelijkheden zijn; van blauwe pistes en pistes voor de skischool tot zeer uitdagende zwarte pistes. Het skigebied heeft 47 kilometer aan alpinepistes, diverse skiparken, liften en een gondellift. Ook het langlaufen is zeer de moeite waard met eenvoudige loipes voor de beginners tot fantastische lange dagtochten voor de gevorderden.


Øyer, Scandic Hafjell
Øyer, Scandic Hafjell

Scandic Hafjell ligt op 1 kilometer van het alpinecentrum Hafjell. De skibus naar de skipistes stopt vlakbij het hotel en brengt u snel richting het skigebied. Het hotel beschikt over kamers met gratis wifi en toegang tot suana en zwembad.


Hafjell, Gaiastova appartementen
Hafjell, Gaiastova appartementen

Gaiastova is een echte ski in / ski out locatie met prachtig uitzicht over het skigebied Hafjell. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en indien gewenst is er een restaurant en apres ski bar vlakbij.


16.30 uur vertrek per DFDS Seaways van Oslo naar Kopenhagen
16.30 uur vertrek per DFDS Seaways van Oslo naar Kopenhagen

Uw overtocht vertrekt om 16.30 uur vanuit Oslo en u komt de volgende ochtend om 09.45 uur aan in Kopenhagen. Het is verstandig om maaltijden op voorhand te reserveren, wij kunnen u daarmee van dienst zijn.Wintersportreis Hafjell, 8 of 10 daagse reis Karl

Hafjell is een fantastisch wintersportgebied voor het hele gezin. Er is een zeer gevarieerd ski- en snowboardaanbod. Er gaat een gondel naar de top van de berg Hafjell waar direct allerlei skimogelijkheden zijn; van blauwe pistes en pistes voor de skischool tot zeer uitdagende zwarte pistes. Het skigebied heeft 47 kilometer aan alpinepistes, diverse skiparken, liften en een gondellift. Ook het langlaufen is zeer de moeite waard met eenvoudige loipes voor de beginners tot fantastische lange dagtochten voor de gevorderden. Met een centrale ligging op 15 minuten van Lillehammer is dit gebied goed te bereiken met eigen auto of per vliegtuig en trein of huurauto.

Wintersportreis Hafjell  geplande reis

  • Heenreis: Vanuit Kopenhagen vaart u naar Oslo.
  • Vanuit Oslo rijdt u in een kleine 3 uur naar het skigebied Hafjell, vanaf de luchthaven redt u het zelfs binnen 2,5 uur. We werken hier samen met verschillende accommodaties en voor elke samenstelling is er een accommodatie te vinden
  • Een skipas van 5 of 6-8 dagen is inbegrepen bij uw verblijf.
  • Terugreis: Vanuit Oslo vaart u naar Kopenhagen.

Tip: verleng uw reis met een nachtje in Oslo of Kopenhagen.

Wintersportreis Hafjell - uw accommodatie

  • Scandic Hafjell ligt op 1 kilometer van het alpinecentrum Hafjell. De skibus naar de skipistes stopt vlakbij het hotel en brengt u snel richting het skigebied. Het hotel beschikt over kamers met gratis wifi en toegang tot suana en zwembad.
  • Gaiastova is een echte ski in / ski out locatie met prachtig uitzicht over het skigebied Hafjell. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en indien gewenst is er een restaurant en apres ski bar vlakbij.Prijslijst Wintersportreis Hafjell, 8-daagse reis Karl (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Winter 2019/2020 Op basis van 2 personen Op basis van 4 personen Op basis van 6 personen
prijs per persoon in € weekverblijf (zo-zo) weekverblijf (zo-zo) weekverblijf (zo-zo)
20/12 - 29/12 990 845 685
29/12 - 05/01 990 1015 805
prijs per persoon in € 5 nachten verblijf (zo-vr) 5 nachten verblijf (zo-vr) 5 nachten verblijf (zo-vr)
05/01 - 09/02 785 505 425
09/02 - 23/02 805 810 650
23/02 - 01/03 805 755 610
01/03 - 22/03 785 580 480
22/03- 05/04 785 495 420

Let op! In het hoogseizoen (zoals kerstvakantie / voorjaarsvakantie) gelden er hoge vluchttoeslagen en hanteren accommodaties ook hogere prijzen.
Prijzen voor deze periodes wijken dus af van onze standaard prijs.

Inclusief:

  Bootreis per DFDS Kopenhagen - Oslo (en v.v.) incl. bed in binnenhut d/t

✓  Het tarief van €175 (bij 2 personen) of €200 (bij 4 personen) per enkele reis Kopenhagen-Oslo en Oslo-Kopenhagen. Bij de offerte aanvraag wordt gekeken welk tarief op dat moment van toepassing is. Mocht het tarief anders zijn, dan zal dit verrekend worden.

✓  Verblijf in de genoemde accommodatie op basis van logies/ontbijt (Scandic Hafjell) of zelfcatering (Gaiastova appartement).

✓  5 of 6-8 daagse skipas (afhankelijk van duur verblijf)

Exclusief:

! Maaltijden DFDS (mogelijk om bij te boeken)

! Niet genoemde excursies

! Materiaalhuur

Verzekeringen

! Uitgaven van persoonlijke aard