Wintersportreis Kvitfjell, 8-daagse reis Ottar

Wintersportreis Kvitfjell, 8-daagse reis

16.30 uur vertrek per DFDS Seaways van Kopenhagen naar Oslo
16.30 uur vertrek per DFDS Seaways van Kopenhagen naar Oslo

Uw overtocht vertrekt om 16.30 uur vanuit Kopenhagen en u komt de volgende ochtend om 09.45 uur aan in Oslo. Het is verstandig om maaltijden op voorhand te reserveren, wij kunnen u daarmee van dienst zijn.


Wintersportgebied Kvitfjell
Wintersportgebied Kvitfjell

Wintersportgebied Kvitfjell is het op 6 na grootse ski gebied van Noorwegen, zo'n 50 km ten noorden van Lillehammer. Het skigebied werd in de jaren '90 gebouwd voor de Olympische Winterspelen en is sindsdien een van de modernste skigebieden van Scandinavië. Het skiseizoen loopt meestal van eind oktober tot april, het gebied is zeer sneeuwzeker.


Kvitfjell, Gudbrandsgard Hotel
Kvitfjell, Gudbrandsgard Hotel

Het Gudbrandsgard Hotell ligt in het hart van het skigebied Kvitfjell, op 45 minuten rijden van Lillehammer. Het biedt gastronomisch eten, directe toegang tot de skipistes en een gratis fitnessruimte. Indien u met 2 personen reist verblijft in dit hotel op basis van halfpension (ontbijt & diner).


Kvitfjell, Studio H appartementen
Kvitfjell, Studio H appartementen

Stedelijke appartementen gelegen aan de westkant van het skigebied Kvitfjell, geniet van de zon vanaf uw balkon. Het is een modern complex met ski in / ski out in 2 gebouwen en totaal 48 appartementen. een appartement is voor 4 tot 7 personen en heeft 2 slaapkamers met een familiebed en stapelbedden. Reist u met 4 tot 6 personen dan verblijft u in een Studio H Appartement.


Kvitfjell, Varden Comfort appartementen
Kvitfjell, Varden Comfort appartementen

Varden Comfort Kvitfjell biedt accommodatie met gratis WiFi en uitzicht op de bergen in Favang. U kan tot aan de voordeur van uw accommodatie skiën. U zit hier aan de Varden kant wat kindvriendelijk is met veel lange groene en blauwe pistes. De appartementen zijn voor maximaal 10 personen en beschikken over 4 slaapkamers en 2 badkamers incl privé sauna. Heerlijk om met 2 families te verblijven.


16.30 uur vertrek per DFDS Seaways van Oslo naar Kopenhagen
16.30 uur vertrek per DFDS Seaways van Oslo naar Kopenhagen

Uw overtocht vertrekt om 16.30 uur vanuit Oslo en u komt de volgende ochtend om 09.45 uur aan in Kopenhagen. Het is verstandig om maaltijden op voorhand te reserveren, wij kunnen u daarmee van dienst zijn.Wintersportreis Kvitfjell, 8 of 10 daagse reis Ottar

Het skigebied Kvitfjell is in de jaren '90 gebouwd voor de Olympische Winterspelen en sindsdien een van de modernste skigebieden van Scandinavië. Het skiseizoen start hier meestal eind oktober en loopt door tot april. Een lang skiseizoen en sneeuwzeker te noemen. Met een gunstige ligging (45 minuten van Lillehammer) heeft dit familievriendelijke skigebied alles. U kan hier genieten van zelfs olympische standaard pistes maar ook lange groene en blauwe pistes voor de families. Een zeer gevarieerd gebied met leuke plekken langs de pistes om wat te eten of te drinken. 

Wintersportreis Kvitfjell -  geplande reis

  • Heenreis: Vanuit Kopenhagen vaart u naar Oslo.
  • Vanuit Oslo rijdt u in 3,5 uur naar Kvitfjell. Hier zult u (afhankelijk van de reisperiode) 5 of 7 nachten verblijven. We werken hier samen met verschillende accommodaties en voor elke samenstelling is er een accommodatie te vinden. 
  • Een skipas van 5 of 6-8 dagen is inbegrepen bij uw verblijf.
  • Terugreis: Vanuit Oslo vaart u naar Kopenhagen.

Tip. verleng uw reis met een nachtje Oslo of Kopenhagen.

Wintersportreis Kvitfjell - uw accommodatie

  • Gudbrandsgard Hotel: Het Gudbrandsgard Hotell ligt in het hart van het skigebied Kvitfjell, op 45 minuten rijden van Lillehammer. Het biedt gastronomisch eten, directe toegang tot de skipistes en een gratis fitnessruimte.
  • Studio H: Stedelijke appartementen gelegen aan de westkant van het skigebied Kvitfjell, geniet van de zon vanaf uw balkon. Het is een modern complex met ski in / ski out in 2 gebouwen en totaal 48 appartementen. 
  • Appartement Varden: Varden Comfort Kvitfjell biedt accommodatie met gratis WiFi en uitzicht op de bergen in Favang. U kan tot aan de voordeur van uw accommodatie skiën. U zit hier aan de Varden kant wat kindvriendelijk is met veel lange groene en blauwe pistes.

Prijslijst Wintersportreis Kvitfjell, 8-daagse reis Ottar (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Winter 2019/2020 Op basis van 2 personen Op basis van 4 personen Op basis van 8 personen
prijs per persoon in € weekverblijf (za-za) weekverblijf (za-za) weekverblijf (za-za)
22/12-29/12 1435 745 735
29/12-05/01 1295 895 915
voorjaarsvakantie 1435
05/01 - 09/02 1175
prijs per persoon in € 5 nachten verblijf (zo-vr) 5 nachten verblijf (zo-vr)
voorjaarsvakantie 715 750
05/01 - 09/02 520 575

Let op! In het hoogseizoen (zoals kerstvakantie / voorjaarsvakantie) gelden er hoge toeslagen voor de overtochten en hanteren accommodaties ook hogere prijzen.
Prijzen voor deze periodes wijken dus af van onze standaard prijs.

Inclusief:

  Bootreis per DFDS Kopenhagen - Oslo (en v.v.) incl. bed in binnenhut d/t

✓  Het tarief van €175 (bij 2 personen) of €200 (bij 4 personen) per enkele reis Kopenhagen-Oslo en Oslo-Kopenhagen. Bij de offerte aanvraag wordt gekeken welk tarief op dat moment van toepassing is. Mocht het tarief anders zijn, dan zal dit verrekend worden.

✓  Verblijf in de genoemde accommodatie op basis van halfpension (Gudbrandsgard Hotel) of zelfcatering (Studio H / Varden Comfort).

✓  5 of 6-8 daagse skipas (afhankelijk van duur verblijf)

Exclusief:

! Maaltijden DFDS (mogelijk om bij te boeken)

! Niet genoemde excursies

! Materiaalhuur

! Verzekeringen

! Uitgaven van persoonlijke aard